Life

Lună Plină în zodia Taur pe 19 noiembrie 2021. Ce se întâmplă cu Gemenii și Leii

Vom avea Lună Plină în zodia Taur pe data de 19 noiembrie 2021. Descoperă ce se anunță pentru cele 12 semne ale horoscopului, odată cu producerea acestui fenomen.
10.11.2021 | 11:45
Luna Plina in zodia Taur pe 19 noiembrie 2021 Ce se intampla cu Gemenii si Leii
Fenomenul de Lună Plină în zodia Taur, reprezentație grafică. Foto: i,thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din zodia Taur, care se va produce pe 19 noiembrie 2021, aduce o serie de momente fantastice în viețile multor zodii, dar și câteva situații complicate.

Luna Plină inspiră, de obicei, la confruntarea propriilor noastre temeri. În Taur, Luna ne va pune față în față cu lucrurile de care obișnuism să fugim, cu trecutul pe care nu vrem să îl asumăm ori cu adevăratele noastre gânduri despre ceilalți.

ADVERTISEMENT

Fenomenul astrologic mai cheamă și la asumarea anumitor responsabilități, în special pentru zodiile de aer.

Lună Plină în zodia Taur pe 19 noiembrie 2021: efectele asupra tuturor zodiilor

Berbecii primesc anumite răspunsuri neconvingătoare legat de evoluția de la locul de muncă. Sunt câteva situații care le provoacă mari dureri de cap. Trebuie să învețe să facă balet, metaforic vorbind.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt sprinteni, pozitivi și inspiraționali, însă nu scapă nici ei de belele. Cineva din familie ori din cercul apropiat de prieteni s-ar putea răzvrăti împotriva lor.

Gemenii nu pot continua să dea ordine fără să ia ei înșiși taurul de coarne. S-a dus vremea în care ceilalți fac totul pentru ei.

ADVERTISEMENT

Racii sunt mai temperamentali în jurul datei de 19 noiembrie. Vor deveni din ce în ce mai hotărâți să spună ce au pe suflet și îi vor pune la zid pe toți cei care se vor lega de ei.

Leii sunt prinși în tot felul de activități neplăcute, dar pe care trebuie să le ducă la capăt cu orice preț. Răsplata de la final va fi una mare pentru ei.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt în așteptarea unui lucru important, al unui eveniment despre care știu că se va produce. Luna Plină le dă răbdarea necesară. Nu mai e mult și lucrurile bune vor veni în viața lor.

Vărsătorii s-ar putea muta în altă țară

Balanțele reușesc să se dumirească în ceea ce privește modul în care trebuie să se poarte cu colegii de la locul de muncă pentru a nu se mai simți ofensați.

Scorpionii dau tot ce au mai bun din ei pentru a fi în grațiile celorlalți. Nativii de apă sunt din ce în ce mai deschiși și mai prietenoși.

Săgetătorii rup legăturile toxice cu cei din jurul lor și se pun în tot felul de situații neplăcute. Uneori, despărțirile pot fi dureroase.

Capricornii fac un pas important în față în cariera lor. Pentru nativii de pământ, următoarea perioadă aduce situații extraordinare.

Vărsătorii sunt și ei prinși într-o perioadă plină de schimbări. Unii dintre Vărsători ar putea să înceapă o viață nouă într-o altă localitate sau chiar o altă țară.

Peștii descoperă cine sunt oamenii pe care trebuie să se bazeze în proiectele lor. Vor avea surprize mari când vor descoperi prietenii reali.

ADVERTISEMENT