Life

Lună Plină în zodia Gemeni pe 19 decembrie 2021. Sfârșitul de săptămână aduce rupturi neașteptate

Fenomenul de Lună Plină în zodia Gemeni de pe 19 decembrie 2021 aduce câteva situații destul de neplăcute pentru mulți nativi, mai ales pe plan sentimental.
13.12.2021 | 17:26
Luna Plina in zodia Gemeni pe 19 decembrie 2021 Sfarsitul de saptamana aduce rupturi neasteptate
Lună Plină în zodia Gemeni pe 19 decembrie 2021. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Următoarea Lună Plină se va produce în zodia Gemeni, duminică, 19 decembrie 2021. Fenomenul astrologic poate fi descris ca o ultimă zbatere a relațiilor conflictuale prezente în viețile anumitor zodii.

Se pot trage concluzii extrem de importante, iar în unele cazuri, se vor produce rupturi ireparabile.

ADVERTISEMENT

Sfârșitul de săptămână pune accentul pe felul în care comunicăm și pe deciziile pe care trebuie să le luăm, oricât de grele ar fi.

Lună Plină în zodia Gemeni pe 19 decembrie 2021

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2021 și, pe ultima sută de metri, astrele ne scot în cale noi și noi provocări.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt puși în fața unor adevăruri pe care nu le bănuiau despre cei din jur. Află tot felul de secrete pe care cei apropiați le-au ascuns față de ei pentru a-i menaja.

Taurii sunt extrem de obosiți și parcă nu mai au chef de nimic. Unele evenimente pot apărea brusc și le pot debusola complet sistemul de referințe, fapt pentru care trebuie să fie mereu în gardă.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai vizați de acest fenomen. Luna Plină pune lumină pe relațiile lor și scoate de sub preș toate lucrurile ascunse. Se numără printre cei care ar putea suferi o despărțire neplăcută ori chiar un divorț.

Racii sunt feriți de probleme la sfârșitul săptămânii. Energia Lunii Pline cade pe casa banilor. Așadar, să se aștepte la niște sumte rotunjite în conturi.

ADVERTISEMENT

Leii nu sunt tocmai în apele lor și asta deoarece se trezesc cu tot felul de sarcini pe cap când le e lumea mai dragă. Vor face față noutăților ce vor veni în viața lor.

Fecioarele și Scorpionii, între ciocan și nicovală

Fecioarele se vor simți prinse între ciocan și nicovală. Sunt puse din nou în postura de mediatoare, însă de data asta nu mai au puterea de a mai asculta dramele celor din jur.

Balanțele riscă și ele niște despărțiri. Mulți dintre nativii de aer vor renunța la anumite prietenii. Descoperă că adevărații dușmani erau mai aproape decât credeau.

Scorpionii trec prin aceeași situație precum Fecioarele. Trebuie să medieze niște conflicte apărute din senin în familia lor.

Săgetătorii își fac noi speranțe, iar Luna Plină le aduce niște garanții. Vor lupta mai mult pentru ceea ce au.

Capricornii dau de necaz la locul de muncă. Totul pare să se schimbe cu o viteză amețitoare pentru ei, iar de data asta vor cere ajutoare.

Vărsătorii încep să pună pe hârtie toate planurile pe care le au pentru noul an. Luna Plină le dă inspirația de care au nevoie.

Peștii încep o nouă etapă amoroasă. Simt fluturi în stomac așa cum nu au mai simțit încă din adolescență.

 

ADVERTISEMENT