Life

Lună Plină în zodia Leu pe 16 februarie 2022. Fecioarele prind mai mult curaj

Noua Lună Plină se va produce în zodia Leu, peste câteva zile, pe 16 februarie 2022. Fenomenul astrologic va da mai mult curaj în special Fecioarelor și Scorpionilor.
08.02.2022 | 10:16
Luna Plina in zodia Leu pe 16 februarie 2022 Fecioarele prind mai mult curaj
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Leu de pe 16 februarie 2022 vine cu provocări uriașe pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Acest fenomen astrologic va scoate la suprafață calitățile noastre ascunse și ne va ambiționa mai mult. Fecioarele vor avea curajul să iasă în față și să pună în aplicare anumite idei de care se fereau de teama eșecului.

ADVERTISEMENT

Luna Plină oferă posibilitatea multor zodii de a-și clarifica problemele în dragoste, mai ales dacă ne referim la nativii de apă.

Lună Plină în zodia Leu pe 16 februarie 2022

Berbecii pun mai mult preț pe promisiunile pe care le fac. Vor să nu îi mai dezamăgească pe cei din jur și surprind prin acțiune, nu prin simple vorbe.

ADVERTISEMENT

Taurii își regăsesc echilibrul și se bucură de o perioadă de redresare, în special pe plan profesional. Au multe cărți importante în mâinile lor.

Gemenii își clarifică dilemele în dragoste și se concentrează asupra țelurilor lor personale. Vor depăși anumite dezamăgiri căci sunt din ce în ce mai empatici.

ADVERTISEMENT

Racii devin un exemplu pentru cei din jur. Au parte de tot felul de evenimente care îi vor face să strălucească.

Leii sunt, de departe, cei mai avantajați de acest fenomen astrologic. Iau decizii extrem de importante și vor cunoaște un salt calitativ în cariera lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele prind mai mult curaj în a realiza lucrurile pe care și le-au propus de mai multă vreme. Ambițioase din fire și extrem de muncitoare, vor da tot ce pot.

Peștii finalizează un capitol dificil

Balanțele sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie foarte atente cu cine se iau la harță. Unele persoane nu au cele mai bune intenții, chiar dacă le zâmbesc și le promit marea cu sarea.

Scorpionii ies în față cu ideile lor, apreciate la locul de muncă. Decid să nu mai tacă și să își expună viziunea.

Săgetătorii se ocupă de treburile casnice. Au în plan tot felul de achiziții, dar trebuie să fie atenți la ofertele mincinoase din comerț.

Capricornii sunt mai hotărâți ca niciodată să își schimbe complet stilul de viață. Beneficiază de sfaturi avizate în acest sens.

Vărsătorii își fac prieteni noi. Luna Plină îi încurajează să fie mai sociabili, mai săritori, mai prezenți în anturajul din care fac parte.

Peștii vor încheia un capitol dureros din viața lor. Răsare, în sfârșit, soarele pe strada lor.

 

ADVERTISEMENT