Life

Lună Plină în zodia Rac pe 18 ianuarie 2022. Pentru cine urmează o perioadă complicată

Prima lună plină din anul 2022 se va forma în zodia Rac pe 18 ianuarie. Fenomenul astrologic își va pune amprenta asupra mai multor semne zodiacale în perioada care vine.
13.01.2022 | 11:12
Luna Plina in zodia Rac pe 18 ianuarie 2022 Pentru cine urmeaza o perioada complicata
Lună Plină în zodia Rac pe 18 ianuarie 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Rac de pe 18 ianuarie 2022 ne îndeamnă pe toți la cumpătare. Trebuie să avem mai multă grijă la acțiunile noastre, la tot ceea ce spunem și ce facem.

Unele decizii îi pot afecta pe cei din jur, așa că trebuie să fim cu mare băgare de seamă în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Există câteva zodii care primesc clemență din partea astrelor în rezolvarea anumitor probleme. Altele, în schimb, vor trece prin câteva dușuri reci.

Lună Plină în zodia Rac pe 18 ianuarie 2022

Berbecii sunt puși în situații imposibile la locul de muncă. Cu calm și bunăvoință pot depăși toate discuțiile deloc plăcute care se vor ivi între colegi de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puși pe reorganizare, atât acasă cât și la job. Au tot felul de idei, iar unele îi vor inspira pe cei din jur.

Gemenii fac ce fac și ajung între ciocan și nicovală. Luna Plină le atrage atenția cu privire la așa-zișii prieteni pe care îi au prin preajmă.

ADVERTISEMENT

Racii au o perioadă ceva mai liniștită și timp suficient să își facă ordine în gânduri. Iau decizii importante care țin de bani.

Leii sunt și ei feriți de probleme. Luna Plină nu le aduce evenimente neprevăzute, dar nici mari bucurii. Totul va curge liniștit.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se pot stresa din motive care nu au legătură cu ele. Își fac griji pentru anumite persoane ori se implică în anumite discuții care ard în societate.

Balanțele pot trece printr-un duș rece în după-amiaza zilei de 18 ianuarie. Orgoliul de care dau dovadă le poate costa foarte mult. Puțină compasiune nu strică!

Capricornii sunt nervoși

Scorpionii, la fel ca Fecioarele, se consumă foarte mult pentru cei din jur. Mulți dintre acești nativi pot suferi gândindu-se la necazurile altora.

Săgetătorii sunt într-o perioadă bună a vieții lor. Luna Plină face lumină pe plan sentimental. Au de luat decizii în doi.

Capricornii sunt cu nervii la pământ. Simt că nu mai fac față sarcinilor de la locul de muncă. Se plâng de tot felul de lucruri pe care superiorii nu vor să le ia în calcul deloc.

Vărsătorii sunt avantajați pe plan financiar. 18 ianuarie este o zi bună pentru investit banii.

Peștii se simt descurajați după ce află anumite lucruri despre oamenii în care aveau toată încrederea. Încă o dezamăgire!

ADVERTISEMENT