Life

Luna Roz din 5 iunie schimbă în rău viața unor zodii. Urmează o perioadă cu dificultăți majore

05.06.2020 | 14:13
Luna Roz din 5 iunie schimba in rau viata unor zodii Urmeaza o perioada cu dificultati majore
Luna Roz din 5 iunie schimbă în rău viața unor zodii. Urmează o perioadă cu dificultăți majore. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Luna roz, numită și Luna Căpșună sau Luna Fierbinte, din data de 5 iunie este un fenomen cu o influență puternică asupra zodiilor, aducând schimbări radicale, pasiuni vechi, regrete din trecut, dar și suferințe ascunse în colțurile sufletului.

Ce schimbări în rău aduce Luna Roz din data de 5 iunie. Care sunt zodiile afectate de fenomen

Această lună va intra în eclipsă în zodia Săgetătorului, semn că aduce o perioadă încărcată cu dificultăți. Luna Roz le va permite zodiilor să vadă viața cu alți ochi pentru că va scoate la suprafață răni din trecut.

ADVERTISEMENT

Acest fenomen care are loc vineri, 5 iunie, va mai putea fi observat pe cerul României până la finalul anului încă de două ori. Așadar, Luna Căpșună va mai apărea pe 5 iulie, dar și pe 30 noiembrie.

Berbec

Te așteaptă o perioadă grea din punct de vedere profesional. Te afli la marginea prăpastiei legat de gânduri și sentimente și este de așteptat că clachezi cât de curând.

ADVERTISEMENT

Taur

O persoană din trecut îți răscolește sufletul și scoate la suprafață toate amintirile neplăcute prin care ai trecut. Suferința și tristețea vor pune stăpânire pe viața ta oricum bulversată.

Gemeni

Anumite regrete din viața ta își vor găsi într-un final rezolvarea și vei reuși să mergi mai departe. Întoarce pagina și nu mai privi în urma ta, nu mai ești acolo de mult.

ADVERTISEMENT

Rac

Dificultățile și certurile din relația de cuplu nu aduc nimic bun, dimpotrivă. Ești pe punctul de a da cu piciorul unei relații care durează de ani buni și asta pentru că nu mai vrei să lupți.

Leu

Fă-ți planuri, visează și mai ales, pune în aplicare. A venit momentul să te axezi mai mult pe viața personală și mai puțin pe cea profesională.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu totul este roz în viața ta, înțelege că trebuie să ai parte și de suferințe pentru a aprecia ceea ce ai. Nu te lăsa învins de soartă, fii mai puternic decât ea.

Balanță

Ai câteva probleme care te țin pe loc și nu-ți dau voie să avansezi la locul de muncă. Fă schimbări radicale dacă este nevoie, nu mai bate pasul de loc degeaba.

Scorpion

Te gândești să reiei legătura cu o persoană din trecut care a lăsat o amprentă asupra vieții tale. Chiar crezi că este o ideea bună să scoți la suprafață rănile nevindecate?

Săgetător

Nu reușești deloc să vezi pădurea de copaci. Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să lași lucrurile să decurgă normal. Viața își cunoaște traseul.

Capricorn

Nu forța lucrurile, mai ales când vine vorba de partea financiară. Este momentul să pui bani la pușculiță, niciodată nu se știe când vei avea nevoie de ei.

Vărsător

Simți nevoia unei schimbări majore, dar nu știi de unde să începi. Nu te grăbi și ia lucrurile pas cu pas, ai o grămadă de probleme de rezolvat.

Pești

Începi să vezi viața cu alți ochi, mai ales în privința iubirii. Într-un final, ai realizat că nu poți sta prea mult timp singur, de aceea ești în căutarea sufletului pereche.

ADVERTISEMENT