Sport

Lunea nu e bine să dai bani! Dar dacă iei peste 6.000 de euro cu un super bilet la pariuri, e chiar perfect!

Un parior inspirat a dat lovitura în prima zi a săptămânii cu o selecție de 7 meciuri, dintre care două din SuperLiga. A avut curajul să mizeze 250 de lei și a fost răsplătit pe mărusă, cu peste 6.000 de euro.
27.07.2022 | 00:14
Lunea nu e bine sa dai bani Dar daca iei peste 6000 de euro cu un super bilet la pariuri e chiar perfect
Lunea nu e bine să dai bani! dar dacă iei peste 6.000 de euro cu un super bilet la pariuri, e chiar perfect. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

1,75 a fost cea mai mică dintre cele 7 cote de pe biletul câștigător, care a conținut și trei cote de 2,00 sau mai mult. De asemenea, pariorul a activat și un super bonus în valoare de 10 la sută din câștigul total. Săptămâna trecută, un alt parior a dat o lovitură de proporții.

Super bilet la pariuri care a adus un câștig de peste 6.000 de euro încă din prima zi a săptămânii

30.429 este câștigul total de pe biletul de luni, dintre care 2.766 de lei au venit doar din Super Bonus. Superbet oferă numeroase bonsuri care te pot ajuta să faci profit. Consultă lista completă de super bonusuri pentru a-ți fructifica șansele.

ADVERTISEMENT

Pariorul inspirat a avut și două selecții din SuperLiga. Un bilet care a mers pe același tip de pariu la toate cele șapte partide alese: 1-2 goluri în meci. O variantă care s-a dovedit extrem de inspirată și care a adus cote generoase.

1,75 a fost cota pentru această selecție la partida Chindia Târgoviște – Hermannstadt. Era 1-1 în minutul 10 și totul părea deja pierdut. Dar a fost cu noroc până la urmă, pentru că nu s-a mai înscris niciun gol până la final.

ADVERTISEMENT

S-a mizat pe 1-2 goluri în meci la toate cele șapte partide selectate pe biletul câștigător

Celălalt meci ales din SuperLiga a fost UTA – Petrolul. Gazdele s-au impus cu 2-o prin reușitele lui David Miculescu. Scor care a făcut cota 1-2 goluri, la 1,85, să se înverzească.

Două goluri, ambele în repriza secundă, s-au marcat și la partida Septemvri Sofia – Botev Vratsa, din prima ligă din Bulgaria. A fost 1-1 și astfel s-a bifat cu succes și cota 2 pentru 1-2 goluri în meci.

ADVERTISEMENT

CSKA Sofia a bifat un succes împotriva celor de la Cherno More, etapa a treia din prima ligă din Bulgaria, cu un gol marcat în minutul 77. Cotă 1,90 pentru aceeași selecție, 1-2 goluri în meci.

Este vara câștigurilor Big Win la Superbet. Cum s-au încasat peste 6.000 de euro cu un bilet excelent gândit

Biletul câștigător se mută în Danemarca, unde s-a mers pe 1-2 goluri în partida Horsens – Lyngby. Cotă 2,25, cea mai mare de pe bilet. Bifată fără emoții trebuie spus, cu un gol marcat la mijlocul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Mergem și mai în nord, în Finlanda, unde s-a mizat 1-2 goluri la partida Inter Turku – Honka. Din nou o cotă excelentă, 2,05. Și din nou minimum de emoții. Oaspeții au marcat singurul gol al partidei, în minutul 49.

Încheiem în Polonia, unde luni s-a disputat ultimul meci din etapa a 2-a a primei ligi. Stal Mielec a înfruntat pe Radomiak Radom și s-a terminat 1-1 cu două reușite în repriza secundă. Cota de 1,95 pentru 1-2 goluri a fost astfel verde.

Biletele Big Win vin unul după altul în această vară, în care toată lumea câștigă la Superbet. Iar în acest sens ajută foarte mult și Super Bonururile pe care Superbet le oferă.

ADVERTISEMENT