Fotbal intern

“Omul meu e ÎN PĂMÎNT, criminalul se PLIMBĂ afară”

Rodica Niţu, soţia victimei lui Silviu Lung, ucise de fostul mare internaţional în accidentul de maşină din 8 ianuarie, a declarat pentru FANATIK că încă nu a  făcut nici un demers contra...
21.01.2014 | 16:05
Omul meu e IN PAMINT criminalul se PLIMBA afara
ADVERTISEMENT

Rodica Niţu, soţia victimei lui Silviu Lung, ucise de fostul mare internaţional în accidentul de maşină din 8 ianuarie, a declarat pentru FANATIK că încă nu a  făcut nici un demers contra actualului antrenor cu portarii de la CS Universitatea Craiova, deoarece primordială pentru ea şi restul membrilor familei sale este starea de sănătate a fetei sale aflate încă în spital.

“Aştept să văd dacă fata se face bine”

Aceasta ne-a mărturisit că fostul mare portar al Craiovei Maxima nu i-a dat nici un ban pentru înmormîntare şi nici nu a discutat cu ea. “Vă rog să mă credeţi că, momentan, mă gîndesc doar la starea sănătăţii fetiţei mele. Nu am avut timp să ne ocupăm de domnul Silviu Lung, încă nu am făcut nici un demers contra domniei sale. Aştept să văd dacă fata mea se face bine, iar apoi mă voi ocupa personal şi de acest om care mi-a nenorocit familia!”, a declarat Rodica Niţu.

ADVERTISEMENT

“Unul e la doi metri sub pămînt, altul se plimbă în Turcia”

Soţia decedatului Dan Niţu spune că este incredibil cum un om care a omorît un alt om se plimbă la această oră liber prin străinătate. “Asta e România! Unul este acum la doi metri sub pămînt, iar altul se plimbă fără probleme prin Turcia. Nu mă interesează pe mine că dînsul a fost mare fotbalist, legea trebuie să fie lege pentru toată lumea. Însă, să ştiţi că Dumnezeu nu iartă pe nimeni şi într-o zi Silviu Lung va plăti pentru crima făcută în faţa legii. Am mare încredere în justiţie, chiar dacă pe mine nu mă încălzeşte cu nimic că acest om va fi găsit vinovat, deoarece soţul meu nu se va mai întoarce din mormînt”, a spus aceasta.

88385maxim-660x400

 

“Nu a avut nici curajul să-mi dea un telefon”

Rodica Niţu a explicat de ce nu a discutat pînă acum cu Silviu Lung. “Vreau să vă spun că Lung sau familia sa nu mi-au dat nici un ban de înmormîntare. Totodată, mai vreau să vă spun că Silviu Lung nici măcar nu a avut curajul să îmi dea vreun telefon după ce m-a nenorocit şi mi-a băgat bărbatul în pămînt. Acum mă rog la Dumnezeu pentru viaţa fetiţei mele”, a  încheiat Rodica Niţu.

ADVERTISEMENT

A intrat pe contrasens şi a nenorocit o familie

Pe data de 8 ianuarie, Silviu Lung, fostul mare portar al Universităţii Craiova, a provocat un accident rutier soldat cu o victimă şi alţi doi răniţi în zona Radovan, în apropiere de Calafat. Din cauza ceţii dese, maşina Mercedes pe care o conducea actualul antrenor cu portarii de la CS Universitatea Craiova a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault. În automobilul din urmă se afla un bărbat de 41 de ani şi doi dintre copiii săi. În urma impactului, Dan Constantin Niţu a decedat pe loc, iar cei doi copii au ajuns la spital. Dacă băiatul în vîrstă de 15 ani a scăpat cu bine, fiind externat ulterior, în schimb sora acestuia, în vîrstă de 16 ani, a ajuns la spital în comă. La rîndul său, şi Silviu Lung a fost transportat la spital, dar, după doar două zile, a fugit acasă fără acordul medicilor. La ora actuală, dacă se va dispune trimiterea în judecată a fostului internaţional, acesta riscă o pedeapsă între 1 şi 5 ani pentru omor din culpă.