Carousel hot news

Incredibil! Soţia bărbatului pe care l-a UCIS îl AJUTĂ

Silviu Lung a trecut peste şocul accidentului pe care l-a provocat pe 9 ianuarie, atunci cînd maşina pe care o conducea s-a lovit frontal cu un alt autoturism, fiind soldat cu decesul unui bărbat...
30.01.2014 | 19:27
Incredibil! Soţia bărbatului pe care l-a UCIS îl AJUTĂ

Silviu Lung a trecut peste şocul accidentului pe care l-a provocat pe 9 ianuarie, atunci cînd maşina pe care o conducea s-a lovit frontal cu un alt autoturism, fiind soldat cu decesul unui bărbat şi rănirea a doi copii. Chiar dacă iniţial soţia decedatului a declarat că fostul mare portar nu s-a interesat de starea familie afectate, situaţia s-a mai liniştit între timp. Văduva l-a iertat pe Lung, mai ales după ce componentul Craiovei Maxima şi-a oferit sprijinul.

“Am vorbit cu familia victimei. M-am ocupat de tot, era şi normal. Fetiţa a fost trasferată într-un spital din Bucureşti şi se simte mai bine. Sîntem foarte bucuroşi că este mai bine. Nu vreau să mă laud, dar pot să vă confirm că i-am ajutat şi financiar. Totul este bine”, a spus Lung pentru spynews.ro.

Chiar dacă trauma psihică a fost una imensă, Silviu Lung nu doreşte să apeleze la psiholog, preferînd să se vindece cu ajutorul familiei.

“Este foarte greu să treci peste aşa ceva. Nu doresc nimănui să simtă ce am simţit eu. Doar eu ştiu ce este în sufletul meu. Este foarte dificil să treci peste, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat. Mi-au recomandat doctorii să merg la psiholog, dar vreau să mă vindec singur, cu toate că nu este uşor. Am lîngă mine familia, prietenii şi mă ajută foarte mult. Am vorbit cu soţia victimei şi mi-au spus că se putea întîmpla oricui şi asta m-a mai liniştit. M-a ajutat mai mult decît toţi doctorii”, a mai spus fostul fotbalist pentru sursa citată.

Silviu Lung este cercetat pentru omor din culpă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri