Gigi îi dă bani, Lung o atacă pe văduvă că e impostoare!

Tragedia petrecută în urmă cu aproximativ şase luni, cînd pe drumul dintre Calafat şi Craiova a murit un om din cauza lui Silviu Lung, l-a sensibilizat pînă la lacrimi pe Gigi Becali. Conform...
09.06.2014 | 00:03
Gigi ii da bani Lung o ataca pe vaduva ca e impostoare

Tragedia petrecută în urmă cu aproximativ şase luni, cînd pe drumul dintre Calafat şi Craiova a murit un om din cauza lui Silviu Lung, l-a sensibilizat pînă la lacrimi pe Gigi Becali. Conform surselor FANATIK.RO, patronul Stelei a decis să ia atitudine după ce a văzut imagini la televizor cu soţia şi copiii rămaşi după ce Constantin Niţu, capul familiei, a decedat în urma gravului accident produs la începutul lunii ianuarie. Astfel, Gigi şi-a mandadat apropiaţii să ia de urgenţă legătura cu văduva Rodica Niţu pentru a o întreba dacă are nevoie de ajutor pentru a-i creşte pe cei trei copii rămaşi fără tată în urma tragediei. Patronul Stelei este decis să ajute familia îndoliată cu 15 mii de euro, mai ales după ce a aflat că Silviu Lung nu a mai dat nici un semn şi nu şi-a onorat promisiunile faţă de urmaşii lui Constantin Niţu.

“Femeia respectivă nu este văduva reală!”

Concluziile preliminare ale anchetei poliţiştilor au arătat că accidentul provocat de Silviu Lung s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de către antrenorul cu portarii al CS U Craiova la condiţiile de drum. Conform raportului întocmit de oamenii legii, fostul internaţional conducea cu peste 90 kilometri pe oră în momentul impactului. În urma accidentului, şi-a pierdut viaţa Constantin Niţu, iar doi dintre copiii săi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Silviu Lung s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală şi riscă o pedeapsă între unu şi cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. După ce şi-a revenit din şocul accidentului pe care l-a provocat, fostul portar s-a angajat să aibă grijă de familia victimei şi să se asigure că nu-i va lipsi nimic. Din păcate, Lung nu s-a ţinut de cuvînt, motiv pentru care Rodica Niţu este diperată. Contactat de FANATIK.RO, fostul mare portar a evitat să comenteze informaţiile. “Vă rog frumos să mă lăsaţi în pace, să lăsăm poliţia să-şi facă datoria. Oricum, femeia care tot apare cu declaraţii nu este văduva reală, nu vreau să mai fac niciun comentariu deoarece am decis după acest accident să nu mai fac declaraţii publice”, a sunat răspunsul şocant al lui Silviu Lung.

“Nu am fost ajutaţi cu nimic! Domnul Lung nici nu mă cunoaşte personal”

FANATIK.RO a discutat cu Rodica, văduva lui Constantin Niţu, care a rămas şocată în momentul în care a auzit că Silviu Lung o acuză că ar fi o impostoare. Aceasta susţine că Silviu Lung, cu excepţia cheltuielilor de înmormîntare, nu i-a ajutat cu absolut nimic familia. “Nu mă interesează dacă are sau nu bani, vreau ca justiţia să-şi facă datoria pentru că soţul meu este la doi metri sub pămînt! Însă cert este că în România lucrurile nu se mişcă aşa repede cum ne dorim. Să nu creadă că este aşa simplu, că va scăpa basma curată dacă are bani. Este părerea dînsului dacă spune că nu eu sînt femeia căreia i-a omorît bărbatul. Poate sînt o sosie, cine ştie? Cum a putut să spună că nu sînt eu văduva? Incredibil, cît tupeu! Dar dînsul nici nu mă cunoaşte personal! Nu a luat legătura cu mine niciodată. Soţia lui a vorbit cu mine, atît şi nimic mai mult. A spus că o să ajute copiii şi nimic mai mult. Poate aşteaptă să se încheie procesul să vadă ce decide legea. Dar, pînă acum, nu a făcut nici un gest concret pentru noi. A suportat doar cheltuielile de înmormîntare, atît! Dar nici soţia dînsului nu mi-a mai dat vreun semn în ultima perioadă. A ţinut legătura cu cumnatul, l-a întrebat ce fac copiii şi atît. Nu m-a întrebat niciodată dacă avem nevoie de ceva”, a spus Rodica Niţu pentru FANATIK.RO.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

 

Tags: