Sport

Ultima zi de transferuri în SuperLiga. U Cluj l-a legitimat pe Plamen Iliev, mutare anunțată în exclusivitate de Fanatik

Luni, 5 septembrie, este ultima zi de mercato în SuperLiga. A fost o perioadă spectaculoasă de transferuri, FCSB cheltuind cei mai mulţi bani, însă sunt aşteptate mutări şi în ultimele 24 de ore.
04.09.2022 | 22:33
Ultima zi de transferuri in SuperLiga U Cluj la legitimat pe Plamen Iliev mutare anuntata in exclusivitate de Fanatik
Universitatea Cluj a anunțat că l-a achiziționat pe portarul bulgar Plamen Iliev, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK încă de săptămâna trecută. Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj
ADVERTISEMENT
05-09-2022
19:22

Plamen Iliev a semnat cu U Cluj

Universitatea Cluj a anunțat că l-a achiziționat pe portarul bulgar Plamen Iliev, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK încă de săptămâna trecută.

 

Iliev, în vârstă de 30 de ani, a mai jucat în cariera sa la Vidima Rakovski, Levski Sofia, FC Botoșani, Astra Giurgiu, Ludogorets Razgrad, Dinamo București și FC Hermannstadt. Are în palmares trei titluri și Supercupa Bugariei cu Ludogorets.

05-09-2022
09:43

Transferurile realizate în SuperLiga în ultima zi de mercato

Luni, 5 septembrie, este ultima zi în care se pot perfecta transferuri în SuperLiga. După această dată, echipele din primul eșalon mai pot înregimenta doar jucători liberi de contract.

05-09-2022
09:22

UTA l-a transferat pe Paul Anton

Arădeanii l-au prezentat oficial pe fostul căpitan al lui Dinamo, Paul Anton. Mijlocașul central revine în SuperLiga după ce a jucat în ultimul sezon la Ponferradina, în liga a doua din Spania.


„Mă bucur să fiu aici. Am foarte mare încredere că o să fac o treabă bună și o să bucur fanii. A fost un interese de la început. Mă cunosc bine cu Mister. Mă bucur că am reușit să semnez pe ultima sută de metri”, a declarat noul jucător al arădenilor.

Anton a semnat pe un sezon și are opțiune de prelungire pentru încă un an, conform anunțului conducerii clubului.

Echipele din SuperLiga mai au la dispoziţie o singură zi pentru a-şi definitiva loturile până la iarnă. A fost o perioadă spectaculoasă de transferuri, cu FCSB investind cele mai mari sume de transfer, însă sunt aşteptate mutări şi în ultima zi.

Ultima zi de transferuri în SuperLiga. Rapid anunţă noi mutări

Adrian Mutu a anunţat că Rapid ar putea să mai anunţe transferuri până la finalizarea perioadei, în timp ce FC U Craiova a găsit înlocuitor pentru Andrea Compagno, vândut cu 1,5 milioane de euro la FCSB. Este vorba de Jibril Ibrahimi, mutare anunţată de FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB este în căutarea unui fundaş şi rămâne de văzut dacă Gigi Becali îl va transfera în ultima zi de mercato. CFR Cluj a anunţat mai multe mutări înainte de “deadline”, inclusiv Rangelo Janga, venit ca înlocuitor pentru Jefte Betancor, cedat în Cipru.

Cele mai tari mutări făcute de FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova

Dar, cum s-au mişcat pe piaţa transferurilor cele trei candidate la titlu de la începutul sezonului: CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Dintre toate cele trei, oltenii sunt cei care au făcut cele mai puţine transferuri:

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Vito Hammershöy-Mistrati, Jefté Betancor (plecat între timp la Pafos), Denis Kolinger, Karlo Muhar, Jean-Claude Billong, Simone Scuffet, Zé Gomes, Christopher Braun, Karlo Brucic, Cephas Malele, Rangelo Janga. Total cheltuieli: 950.000 de euro.

FCSB: David Miculescu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu, Radu Boboc, Joyksim Dawa, Vadim Raţa (plecat la Voluntari), Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm, Rachid Bouhenna. Total cheltuieli: 5.000.000 de euro 

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova: Bogdan Mitrea, Raul Silva, Ivan Martic, Rivaldinho, Sergiu Hanca, Giedrius Arlauskis. Total cheltuieli: 250.000 de euro.

Echipa lui Mirel Rădoi poate să mai dea o lovitură până la finalul perioadei de mercato. Brazilianul Jefferson este în Craiova şi ar putea semna cu oltenii în ultima zi, dacă testele medicale ale mijlocaşului vor fi în regulă.

ADVERTISEMENT

Rapid şi Farul Constanţa şi-au depus candidatura la titlu! Ce transferuri au făcut

După primele etape din SuperLiga alte două echipe şi-au depus candidatura la titlu: Farul Constanţa şi Rapid. Cele două formaţii sunt în fruntea clasamentului şi au avut campanii interesante de transferuri.

Farul Constanţa: Vlad Morar, David Kiki, Alexandru Buzbuchi, Dragoş Nedelcu, Robert Ion, Mihai Popescu, Denis Alibec, Kevin Doukoure, Gabi Torje, Romario Benzar, Jérémy Corinus, Ayrton Mboko, Tudor Băluţă, Louis Munteanu. Total cheltuieli: 0 euro.

Rapid: Marko Dugandzic, Jayson Papeau, Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu, Damien Dussaut, Paul Iacob, Alexandru Crivac, Alexandru Măţan. Total cheltuieli: 1.150.000 de euro.

FANATIK vă ţine la curent cu toate transferurile care se vor efectua în ultima zi de mercato în SuperLiga. Perioada de transferuri din iarnă se va desfăşura între 17 ianuarie şi 13 februarie 2023.

  • 1.700.000 de euro a plătit FCSB pentru David Miculescu, cel mai scump transfer
  • 14 transferuri a bifat Farul Constanţa
ADVERTISEMENT
Tags: