FRF a anunţat când au loc meciurile tur din semifinalele Cupei României. Şumudică, FRUSTRAT!

UPDATE. FRF a anunţat programul semifinalelor din Cupa României. Astfel, meciurile tur vor avea loc pe 25 şi 27 aprilie, iar manşa secundă este programată pe 16-18 mai.

Meciul dintre Astra Giurgiu şi ACS Poli Timişoara va avea loc marţi, 25 aprilie, de la ora 20:00, iar două zile mai târziu, pe 27 aprilie, de la ora 20:30, va avea loc întâlnirea dintre CS Universitatea Craiova-FC Voluntari.

Marius Şumudică a luat foc când a auzit programarea primei manşe a semifinalei sale contra celor de la Timişoara. Înainte de meciul din 25 aprilie, Astra joacă pe 22 cu CFR Cluj, iar Timişoara pe 20 aprilie cu Gaz Metan.

"Probabil că s-a făcut această programare pentru că a ţipat Ionuţ Popa. Nu se poate aşa ceva! Chiar suntem proştii Ligii 1?! Cum să jucăm în Cupă la două zile după meciul de campionat? Suntem singurii care păţesc asta! De ce m-au programat marţi, când miercuri nu se joacă niciun meci? De ce nu ne-au pus pe noi miercuri? Sau să fi jucat noi joi şi meciul CSU Craiova - FC Voluntari să se pună marţi", a spus Şumi pentru gsp.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

---------------------------------------------------------------------

UPDATE:  S-au tras la sorţi cele două semifinale ale Cupei României. Craiova şi Astra sunt marile favorite, având în vedere că fiecare dintre ele va întâlni o echipă din play-out. Partidele sunt: 

CSU Craiova- FC Voluntari

Astra Giurgiu- ACS Poli Timişoara

Partidele tur se dispută în 25-27 aprilie, iar returul în 16-18 mai.

.................

Luni, 10 aprilie, de la ora 13:30, va avea loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, ediţia 2016-2017, la Casa Fotbalului (sala "Nicolae Dobrin")

Cele patru echipe calificate din faza sferturilor de finală vor fi repartizate într-o singură urmă, în conformitate cu prevederile art. 30.5 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

Echipele calificate în semifinalele Cupei României sunt:

Astra Giurgiu

ACS Politehnica Timişoara

CS Universitatea Craiova

FC Voluntari

Meciurile din cadrul semifinalelor se vor desfăşura în sistem tur-retur, iar prima echipă extrasă o să fie organizatoarea jocului tur. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de la 11 metri.

Jocurile din cadrul turului semifinalelor Cupei României vor avea loc în intervalul 25 aprilie - 27 aprilie 2017, iar returul în perioada 16 mai - 18 mai 2017.

Echipele din Liga 1 care participă în Cupa României sunt obligate să respecte dispoziţiile regulamentare privind numărul minim de jucători sub 21 de ani, aşa cum sunt stabilite de art. 45, alin.7, lit.c) din ROAF.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933