Fotbal intern

Conturile rămîn BLOCATE! Reacţia clubului: ”Nu ne DESFIINŢĂM!”

UPDATE 19:00 / Viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, a vorbit despre ultimele noutăţi de la ASA. "Nu vreau să comentez anumite acuzaţii care au fost aduse consilierilor primăriei,...
20.07.2015 | 11:37
Conturile ramin BLOCATE Reactia clubului Nu ne DESFIINTAM
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:00 / Viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, a vorbit despre ultimele noutăţi de la ASA. “Nu vreau să comentez anumite acuzaţii care au fost aduse consilierilor primăriei, pentru că e un dosar pe rol. Conturile nu sînt blocate. Acum doar ne-au pus sechestru pe ele. Banii care au venit de la Ligă pe drepturile TV sînt sub sechestru. Clubul poate funcţiona mai departe.

În comunicatul emis de noi scrie clar că nu intră în discuţie să ne desfiinţăm. Eu vă promit că vom merge înainte. Ne bazăm pe sponsorii care sînt alături de noi. Cred că pînă la urmă se vor debloca banii. Din banii care ne sînt blocaţi, daor 40% erau banii pe care-o datoram ca salarii jucătorilor. Deocamdată intrăm în reorganizare. Din păcate, primele nu vor mai fi ca în sezonul trecut”, a spus Maior la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

UPDATE 11:30 / Curtea de Apel Târgu Mureş a respins, luni, contestaţia făcută de clubul ASA Târgu Mureş, după ce DNA i-a blocat conturile şi a pus sechestru asigurator pe bunuri.

La aflarea veştii, clubul ardelean a postat un comunicat pe site-ul oficial, prin care anunţă că echipa nu se va desfiinţa.

ADVERTISEMENT

”În pofida rezultatelor bune obţinute pe teren, în competiţia sportivă, clubul ASA Tîrgu Mureş se vede pus în situaţia dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor a fost respins.

Conducerea clubului ASA Tîrgu Mureş nu comentează în nici un fel decizia instanţei, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri şi sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga I.

ADVERTISEMENT

După prima Supercupă din istoria fotbalului tîrgumureşean şi după 40 de ani de speranţe, ASA Tîrgu Mureş este aproape de grupele Cupelor Europene.

ASA Tîrgu Mureş continuă lupta, ASA Tîrgu Mureş nu se desfiinţează.

Invităm suporterii şi pe toţi cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al oraşului – ASA Tîrgu Mureş.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toţii, împreună, şi peste această încercare grea. Hai ASA! Hai Tîrgu Mureş !”, este comunicatul clubului ASA Târgu Mureş.

……………………………………………………………..

Zile pline de emoţii pentru toată suflarea vicecampioanei României! Oficialii lui ASA se pregătesc să afle vedictul Curţii de Apel din Târgu Mureş, completul de judecată lăsînd sentinţa în pronunţare.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Conducerea lui ASA Târgu Mureş speră ca acţiunile formulate de avocaţi din momentul în care DNA a decis să pună sechestru pe conturi şi bunuri să aducă un verdict favorabil pentru formaţia ardeleană.

“Noi nu sîntem nici avocaţi, nici organe autorizate pentru a ne da cu părerea, dar din ce ştim am îndeplinit demersurile necesare pentru ca formaţia noastră să scape de sechestrul pus de către DNA. Aşteptăm şi sperăm un verdict favorabil nouă după ce în urmă cu o săptămînă, completul de judecată a amînat sentinţa”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Cristian Cherteş, preşedintele grupării de pe malul Mureşului.

Au cerut deblocarea salariilor

Conform surselor FANATIK.RO, oficialii ardeleni au cerut, prin intermediul avocaţilor, ca sechestrul pus pe conturi să fie deblocat cel puţin pentru plata jucătorilor, aceştia motivînd că viitorul grupării ardelene depinde, în mare măsură, de acest aspect. Un caz elocvent este cel al lui Brandan care şi-a anunţat şefii că în cazul în care situaţia financiară a lui ASA Târgu Mureş nu va cunoaşte o redresare, pleacă de la echipă.

“Luni se va afla dacă ASA va fi în continuare ocontracandidată pentru Steaua la titlu sau se îndreaptă către faliment. Dacă verdictul Curţii de Apel Tîrgu Mureş nu va fi favorabil, acolo se îndreaptă echipa. Ar fi păcat mai ales după startul lansat pe care l-au avut şi în acest sezon”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT