Primele reacţii după anunţul lui Lupescu: "Fotbalul revine din exil"

ionut lupescu, adrian porumboiu, florin prunea

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia FRF. Adrian Porumboiu şi Florin Prunea au salutat imediat decizia luată de fostul internaţional român.

Ionuţ Lupescu intră în lupta pentru şefia fotbalului românesc - VEZI DETALII AICI. Decizia a fost comentată de fostul său coleg de la echipa naţională a României, Florin Prunea. Acesta a declara că 18 aprilie, data la care vor fi alegerile FRF, va fi cea mai importantă zi din fotbalul românesc după Revoluţie.

"Mă bucur că Ionuţ a cedat în faţa rugăminţilor membrilor afiliaţi. A fost o presiune mare şi constantă pentru a-l convinge, pentru a ajuta fotbalul românesc. Pentru a candida la Federaţie a decis să renunţe la o poziţie foarte greu de câştigat la nivel de UEFA, pe care nimeni n-o va mai atinge prea curând. În 18 aprilie va fi cel mai important moment din fotbalul românesc după Revoluţie. Familia fotbalului românesc trebuie să se unească şi să muncim împreună. Sunt sigur că va fi o luptă crâncenă pentru preşedinţie. Am primit deja semnale că vor fi aruncate multe mizerii în campanie. Am fost foarte optimist că Ionuţ va accepta până la urmă să candideze. De asemenea, îi felicit pe membrii afiliaţi că i-au arătat susţinere lui Ionuţ, în ciuda mizeriilor făcute de Burleanu cu acel şantaj legat de susţinerile pentru alegerile din aprilie", a declarat Florin Prunea pentru gsp.ro.

Porumboiu e sigur că Lupescu va câştiga

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, s-a arătat încântat de decizia luată de Ionuţ Lupescu. Omul de afaceri a susţinut că fotbalul revine din exil şi că este sigur că fostul internaţional român va câştiga alegerile.

"Foarte bine! Fotbalul revine acasă. A fost plecat în exil în ultima perioadă şi închis cu nişte lacăte care ar trebui să dispară. Eu salut acest lucru. E o candidatură care va domoli spiritele. Sunt ferm convins că va câştiga şi va fi benefic pentru fotbalul românesc pentru că are o imagine bună la UEFA. Îi doresc succes în noua funcţie de preşedinte al FRF", a declarat Adrian Porumboiu pentru ProX.

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob