Reacţia UEFA la candidatura lui Lupescu: "Nu eşti sănătos la cap!"

ionut lupescu, uefa, frf, candidatura, alegeri

Ionuţ Lupescu a povestit care a fost reacţia prietenilor săi de la UEFA în momentul în care şi-a anunţat decizia de a candida la preşedinţia FRF.

Oficialii UEFA au fost luaţi prin surprindere de alegerea lui Ionuţ Lupescu. Nu s-ar fi aşteptat să renunţe la funcţia de director tehnic al forului european pentru a participa la alegerile pentru preşedinţia FRF.

"Au zis că nu sunt sănătos la cap! Pe de o parte consider că au înţeles şi ei că provin de aici, am crescut aici, am foarte multe satisfacţii şi până la urma şi cariera mea internaţională se datoreaza acestei ţări.

Şi aş vrea să vin acum, că am acumulat cred eu anumită experienţă şi în special conexiunile pe care am reuşit să mi le fac cunoscând şi poza de ansamblu a fotbalului european. Văd unde putem să ne poziţionăm şi viitorul nu e roz.

De aceea am decis să vin să fac acest pas şi sper ca oamenii să fie alături de mine şi impreună, că numai împreuna putem să reuşim să schimbam anumite lucruri care cred eu că sunt necesare pentru dezvoltarea fotbalului românesc", a declarat Lupescu pentru Telekom Sport.

Alegerile pentru stabilirea noului şef al Federaţiei Române de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie 2018. Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob, Sorin Răducanu şi Adrian Teodorescu şi-au anunţat candidatura.