„Lupescu negociază cu Fenerbahce!”. Turcii confirmă FANATIK. Ce jucător de la FCSB ar vrea să aducă

Alin Miu   
în Fotbal international
16/01/2019, 17:45
„Lupescu negociază cu Fenerbahce!”. Turcii confirmă FANATIK. Ce jucător de la FCSB ar vrea să aducă
Lupescu negociază cu Fenerbahce

Așa cum FANATIK a anunțat în urmă cu o săptămână, Ionuț Lupescu este dorit în conducerea lui Fenerbahce. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de miercuri chiar de un portal de sport din Turcia. 

Turcii de la sporundibi.com au oferit totodată detalii despre această mutare. Din câte se pare, Lupescu s-ar fi întâlnit deja cu președintele clubului Fenerbahce, acesta propunându-i rolul de director sportiv.

„Lupescu negociază cu Fenerbahce!”. Turcii confirmă FANATIK

Interesant este că funcția îi aparține în prezent lui Damien Comolli, un om cu mare experiență la nivelul administrativ și totodată persoana care l-a descoperit pe Luka Modric. Președintele lui Fener este hotărât însă să facă schimbări masive la toate nivelurile.

Fenerbahce este penultima în campionatul Turciei, cu numai 16 puncte strânse în 12 etape. Dacă despre o clasare pe locuri de cupe europene nu mai poate fi vorba, Fener țintește o poziție cât mai departe de zona retrogradării, iar anul viitor să încerce să atace podiumul. Dacă în campionat are un parcurs catastrofal, Fenerbahce stă bine în cupele europene, fiind în șaisprezecimile Europa League.

”Am avut discuţii, am avut oferte. Am avut oferte să mă duc şi în America, un proiect foarte frumos, dar nu vreau să trăiesc în America. Dar era un proiect foarte frumos” – a spus Ionuț Lupescu pentru Telekom Sport.

Dennis Man ar putea ajunge la Fenerbahce
Dennis Man ar putea ajunge la Fenerbahce

Vrea să-l aducă pe Man în Turcia!

Aceeași sursă precizează faptul că primul transfer pe care Ionuț Lupescu dorește să-l facă dacă va accepta rolul de director sportiv este aducerea lui Dennis Man de la FCSB. Nu e o noutate însă pentru turci, Fener dorindu-l pe Man de ceva timp.

Ionuț Lupescu a candidat la funcția de președinte al FRF în urmă cu un an, însă a fost învins de Răzvan Burleanu, care a obținut astfel cel de-al doilea său mandat la conducerea fotbalului românesc.

Biletul Zilei din fotbal este întotdeauna pe betmag.ro

Închide ×