Lupescu nu-l vrea pe Vassaras la CCA: “Preşedintele trebuie să fie român”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
15/04/2018, 18:24
Lupescu nu-l vrea pe Vassaras la CCA: “Preşedintele trebuie să fie român”

Totuşi, fostul şef al Comisiei Tehnice de la UEFA, spune că nu are ceva personal cu grecul Vassaras, însă e de părere că un român ar fi mai potrivit pentru această funcţie:

“Preşedintele CCA-ului trebuie să fie un român. Asta nu înseamnă că am ceva cu Vassaras. Dimpotrivă, am o părere bună despre el, ştie să dezvolte arbitrajul. Dar o să mă aşez la masa negocierilor cu Balaj sau cu oricine e în măsură să conducă arbitrajul românesc.

“Aşa se întâmpla acum 12 ani”

Dar vă spun că nu cred că problema fundamentală a fotbalului românesc e arbitrajul. Dacă se greşeşte, se greşeşte pentru că eroarea e omenească. Nu se mai primesc directive, aşa cum se întâmpla acum 12 ani. Trebuie să ai grijă doar de modul în care îi creşti”, a spus Lupescu la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×