Lupescu, răspuns pentru Burleanu: “Am auzit doar diversiuni şi minciuni”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
27/03/2018, 09:08
Lupescu, răspuns pentru Burleanu: “Am auzit doar diversiuni şi minciuni”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ofensiva lui Răzvan Burleanu la adresa lui Ionuţ Lupescu nu a rămas fără răspuns. Lupescu a fost la Arad pentru a-i convinge pe alegători să-i acordul votul la alegerile din 18 aprilie, prilej cu care i-a dat o replică tăioasă actualului preşedinte al FRF. 

“M-am întors, sunt de 5 săptămâni aici şi n-am auzit un cuvânt, o idee despre fotbal. Doar lucruri denaturate, diversiuni şi minciuni, dar nici nu mă supăr pentru că ştiu că asta a învăţat la şcoala pe care a făcut-o”, a declarat Lupescu.

Lupescu, apărat de Andone şi Chivu

Fostul mijlocaş a fost apărat de doi foşti coechipieri de la naţională, Ioan Andone şi Cristi Chivu. “Îl cunosc de atâta timp., am mare încredere în el că poate să reuşească să schime ceva în fotbalul românesc”, a declarat Ioan Andone. “Am impresia că Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi toţi ceilalţi candidaţi nu se bat cu Burleanu, ci cu Federaţia Română de Fotbal”, a adăugat Cristi Chivu.

Andone şi Lupescu au jucat împreună la Cupa Mondială din 1990, în timp ce Chivu i-a fost coechipier candidatului la preşedinţia FRF la EURO 2000.

Închide ×