Lupescu recunoaşte că a cumpărat ceasuri de 40.000 de euro: “Era un fel de ungere a relaţiilor”

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/04/2018, 20:19
Lupescu recunoaşte că a cumpărat ceasuri de 40.000 de euro: “Era un fel de ungere a relaţiilor”

Fostul şef al Comisiei Tehnice de la UEFA recunoaşte că a achiziţionat acele cadouri din banii Federaţiei Române de Fotbal şi motivează:

“Eu nu pot să mă duc să mă văd cu alte federaţii şi să le dau un fanion, o sacoşă şi o cravată. Nu pot să spun ce cadouri am primit de la ei. Oricum, mult mai valoroase. Şi, normal, trebuia să mergem cu ceva. Iar bugetul ne-a permis că cumpărăm ceasuri. Era un fel de ungere a relaţiilor. Era o chestie de prestanţă. În fiecare an se făceau audituri. Unul intern, altul extern.

Lupescu: “Nu m-a interesat”

Trebuie să recredibilizăm fotbalul românesc. M-am văzut cu foarte mulţi oameni cu bani. Dar fug de fotbal. Bani sunt! Am fost la cluburi din Liga a 3-a. Şi mi s-a spus că oamenii nu dau bani la fotbal, ci la schi sau alte sporturi. De aceea este importantă credibilitatea. Dacă voi câştiga, primul lucru pe care îl voi face va fi un audit. Când am fost director general, m-am ocupat de echipa naţională. Nu m-a interesat faptul că în spatele semnării unor contracte ar fi fost firmele lui Mircea Sandu”, a spus Lupescu la un post de televiziune.

Închide ×