Video. Lupescu, susţinut de Răzvan Lucescu: „Să fim alături de el”

Eduard Popa    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
26/03/2018, 12:50
Video. Lupescu, susţinut de Răzvan Lucescu: „Să fim alături de el”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

“Fotbalul românesc are nevoie de Ionuţ Lupescu. Ionuţ a ştiut să-şi construiască o carieră excepţională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligenţă. Ionuţ a ştiut să pornească la sfârşitul acestei cariere pe un alt drum, un drum care l-a adus în situaţia de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federaţiei Române de Fotbal, într-o perioadă în care FRF a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie, din punct de vedere financiar. Ulterior, a devenit director tehnic al UEFA, o funcţie pe care foarte mulţi o râvnesc.

Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuţ Lupescu, de cunoştinţele lui fotbalistice, de capacitatea lui managerială, de relaţiile pe care Ionuţ Lupescu şi le-a clădit în atâţia ani de fotbal, în atâţia ani în care a fost plecat peste hotare, în ţări cu o economie super dezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală şi Ionuţ Lupescu este cel care ştie să producă această schimbare. Să fim alături de el”, a spus Lucescu” , a spus antrenorul lui Paok Salonic despre Lupescu. 

Lupescu: „Mă onorează aprecierile lui Răzvan”

„Răzvan este unul dintre cei mai talentaţi antrenori din Europa, iar aprecierile sale mă onorează şi, totodată, mă responsabilizează. Mulţumesc, Răzvan, şi te aştept să te alături consiliului strategic al fotbalului românesc unde, alături de ceilalţi foşti selecţioneri şi specialişti români, vom produce împreună acea schimbare radicală despre care vorbeşti”, a afirmat Lupescu, pe social-media.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc pe 18 aprilie. 

Închide ×