Lupescu vrea un nou secretar general la FRF. Alegere surpriză!

Eduard Popa   
in Fotbal intern
16/04/2018, 11:40
Lupescu vrea un nou secretar general la FRF. Alegere surpriză!

În ultimele zile s-au vehiculat mai multe nume pe care le-ar prefera Ionuţ Lupescu secretar general la FRF, dacă actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, ar pierde alegerile în faţa fostului internaţional. Primul nume care s-a vehiculat a fost cel al lui Cristi Chivu, dar acesta susţine că nu e interesat de poziţie. În schimb, potrivit digi sport, principalul favorit pentru această funcţie ar fi Justin Ştefan, actual secretar general al LPF.

„Îl recomandă experienţa profesională foarte importantă”, s-a limitat să spună Ionuţ Lupescu fără să dea însă vreun nume cu privire la cel care va ocupa această funcţie. A infirmat însă variantele cu Florin Prunea, Marcel Puşcaş şi Mircea Sandu, nume vehiculate în ultima vreme.

Secretar general FRF, pe linia prieteniei cu LPF

Se aşteaptă ca în cazul unei victorii a lui Lupescu, relaţia dintre FRF şi LPF să fie una mai strânsă, dată fiind prietenia dintre „Kaiser” şi Gino Iorgulescu. Fostul şef tehnic de la UEFA a explicat că angajaţii LPF se vor muta în clădirea mică de lângă FRF, iar în actualul sediu de la Ligă este gândită o clinică de recuperare pentru sportivi. Totul se va decide însă miercuri, atunci când vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF, cursă în care au fost acceptate patru candidaturi: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcal Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Închide ×