Nicio categorie

”Lupii” de pe Wall Street s-au transformat în ”Diavoli”. Manchester United a DETURNAT bursa americană!

Creştere incredibilă a acţiunilor lui Manchester United la bursă. În numai o singură zi, acţiunile clubului britanic au crescut cu 10 la sută faţă de ziua precedentă, ceea ce înseamnă...
17.04.2014 | 18:01
”Lupii” de pe Wall Street s-au transformat în ”Diavoli”. Manchester United a DETURNAT bursa americană!

Creştere incredibilă a acţiunilor lui Manchester United la bursă. În numai o singură zi, acţiunile clubului britanic au crescut cu 10 la sută faţă de ziua precedentă, ceea ce înseamnă foarte mult! O astfel de modificare se întîmplă foarte rar şi numai atunci cînd în cadrul companiei aflată în cauză se întîmplă adevărate ”mişcări tectonice”.

Presa din Anglia n-a ”mirosit” nimic pînă în prezent, iar explicaţia pentru creşterea neaşteptată întîrzie să apară. Cert este că în condiţiile în care Manchester United n-a avut deloc un sezon prea bun, creşterea este una inexplicabilă, mai ales că foarte mulţi jucători vor pleca de pe ”Old Trafford”. Acest lucru înseamnă instabilitate, iar brokerilor de pe Wall Street nu le place astfel de mişcări ale indicelui… Tocmai din această cauză rămîne o adevărată enigmă cauza creşterii acţiunilor.

stoks

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri