Sport

Lupta Benny Adegbuyi – Badr Hari, anulată din cauza coronavirusului! Anunţul făcut de Eduard Irimia

29.03.2020 | 14:20
Lupta Benny Adegbuyi  Badr Hari anulata din cauza coronavirusului Anuntul facut de Eduard Irimia
ADVERTISEMENT

Eduard Irimia, președintele Superkombat, a dezvăluit că mult așteptata luptă dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus, conform prosport.ro.

Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari e anulată

Promotorul Eduard Irimia a anunțat că toate galele K1 din Europa sunt anulate până în luna iulie, în aceste condiții și duelul dintre Benny Adegbuyi cu Badr Hari va fi anulat.

ADVERTISEMENT

Disputa dintre cei doi ar fi trebuit să se desfășoare pe data de 20 iunie, la Rotterdam (Olanda), fiind capul de afiș al galei „Glory Kickboxing”, însă din cauza epidemiei de coronavirus gala a fost anulată.

Anunțul lui Eduard Irimia

Eduard Irimia a anunțat că duelul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va fi anulat și cere totodată ca rivalitatea dintre Daniel Ghiță și Cptpkin Moroșanu să înceteze, pentru a putea combate coronavirusul.

ADVERTISEMENT

„Meciul lui Benny cu Badr Hari e anulat sută la sută, dar Glory nu face încă anunțul. Până în iulie nu va mai avea loc nicio gală în Europa. O eventuală luptă Benny – Badr s-ar putea desfășura în toamnă, asta dacă va mai avea loc.

 Probabil până atunci vor fi doar niște gale mici, doar cu arbitrul și luptătorii. Îi vezi tu pe Benny și Badr să lupte așa?”.

ADVERTISEMENT

„Eu, cel care am lansat majoritatea luptătorilor K1 din România, îi provoc pe toți, pe Daniel Ghiță, pe Moroșanu, pe Benny, dar și pe ceilalți din circuit să-și dea mâna, să uite de rivalități în această perioadă și să treacă în prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

Să ajute populația țării. Eu deja am trecut la treabă”, a mai spus Eduard Irimia.

„Mă bucur că voi avea acest meci, am menționat deja că pentru anul acesta îmi doresc confruntări spectaculoase, printre care și acest meci!

ADVERTISEMENT

Este într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase și mai importante confruntări pentru sportul de contact din România”, declarase Benny Adegbuyi înaintea duelului cu Badr Hari.

ADVERTISEMENT