Lupta de la retrogradare, din ce în ce mai intensă! Ei sunt jucătorii free la FootballCoin care trebuie să-și salveze echipele!

12.04.2019 | 19:12
Lupta de la retrogradare din ce in ce mai intensa Ei sunt jucatorii free la FootballCoin care trebuie sasi salveze echipele

Lupta pentru titlu nu este singura palpitantă în cele mai importante clasamente din Europa. Salvarea de la retrogradare ne oferă un spectacol de care poți profita și în competițiile football fantasy, pe FootballCoin.io. Așa că vom da o tură prin Europa și vom găsi jucătorii buni și free pe care îi poți lua în echipa ta.

Southampton – Wolves

Din 3 meciuri jucate una împotriva celeilalte, Southampton a câștigat 2, iar Wolves unul, în turul acestui sezon lupii învingând cu 2-0 pe teren propriu. Southampton este la 5 puncte deasupra liniei retrogradării, la egalitate cu Brighton. După o înfrângere cu 3-1 în fața lui Liverpool etapa trecută, sfinții au nevoie neapărat de victorie, pentru desprinderea de zona periculoasă a clasamentului. De partea cealaltă, Wolves a câștigat cu 2-1 în fața lui Manchester United în etapa trecută. Moralul le-a fost puțin zguduit după ce au fost eliminați de Watford în FA Cup, după prelungiri. Dacă și-au revenit din șoc, jucătorii lui Espirito Santo vor căuta victoria cu orice preț, pentru că încă 3 puncte adunate în clasament și o eventuală înfrângere a lui Leicester îi aduce pe cei de la Wolves pe locul 7. Și știm prea bine că anul acesta, dacă una dintre echipele englezești câștigă unul dintre cele două trofee europene, ocupanta locului 7 din Premier League se califică în Europa League.

Campionatul englez este valabil pe platforma FootballCoin.io, iar intrarea este gratuită. Tu trebuie doar să-ți faci echipa, iar de la Southampton poți să-l iei pe cel mai bun marcator din lot, Danny Ings. Are 7 goluri și un assist în acest sezon de Premier League. Un alt jucător free și cu punctaj mare este danezul Pierre Hojbjerg, cu 810 puncte, 4 goluri și 3 assist-uri. Căpitanul sfinților a marcat singurul gol al meciului cu Brighton.

De la Wolves, poți să-ți întărești ofensiva cu cel mai bun marcator al echipei, Raul Jimenez. Mexicanul are 905 puncte, 12 goluri și 8 assist-uri pentru echipa lui. Tot el are și cele mai multe assist-uri de la Wolves și, în plus, este gratuit în jocul de football fantasy. Tot de la Wolves poți să-l iei în formația ta pe cel mai bun pasator din lotul lupilor, Ruben Neves, cu 1584 de pase, 3 goluri și 2 assist-uri în acest sezon și 866 de puncte la FootballCoin.

Frankfurt – Augsburg

Frankfurt trebuie să se adune după înfrângerea din Europa League, în care a jucat în 10 oameni din minutul 20. S-a terminat 4-2 pentru Benfica și urmează ca returul să le mai dea o șansă nemților de calificare. În campionat, Frankfurt are 11 meciuri fără înfrângere, ultima partidă pierdută îm Bundesliga fiind în fața lui Bayern, în decembrie 2018. De partea cealaltă, Augsburg a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri pierdute în fața lui Hoffenheim și Nurnberg. Va fi un task extrem de dificil pentru jucătorii de pe locul 15 să câștige în fața lui Frankfurt, dar faptul că sunt la 4 puncte de zona ultimelor clasate poate fi un motiv puternic care să provoace surpriza în campionatul german.

Frankfurt îți oferă un deal incredibil: golgheter-ul echipei și ocupantul locului 2 în topul celor mai buni marcatori din Bundesliga, după Robert Lewandowski, free la FootballCoin. Luka Jovic are 17 goluri și 6 assist-uri în acest sezon, adunând 748 de puncte. De la Augsburg, o variantă bună pentru echipa ta este fundașul Philipp Max, cu cel mai mare punctaj din formația sa la football fantasy. 835 de puncte, 2 goluri și 4 assist-uri are neamțul în 26 de meciuri.

FC Botosani-Hermannstadt

Doar 2 puncte stau între Botoșani și Hermannstadt, moldovenii fiind scutiți pentru moment de situarea în zona neagră a retrogradării. Meciul direct poate face, însă, rocada și poate scoate echipa din Sibiu din pasa proastă în care se află.

Cele două echipe nu au nicio victorie în Play-Out, singurele puncte smulse de ele fiind din egaluri cu Concordia Chiajna, echipa de pe ultimul loc. De la Botoșani poți să-i iei în echipa ta pe Cătălin Golofca sau Mihai Roman II, din simplul motiv că sunt obligați să înscrie, altfel lucrurile devin cu adevărat grave pentru formația lor. O altă opțiune poate fi Laurențiu Buș, singurul marcator din meciul pierdut cu Dunărea Călărași. De la Hermannstadt poți miza pe singurii marcatori ai echipei în egalul cu Chiajna: Juvhel Tsoumou și Filip Jazvic.

Monaco – Reims

După eșecul lui Thierry Henry pe bancă și întoarcerea lui Leonardo Jardim, sezonul lui Monaco se poate încheia modest, destul de departe de zona retrogradării. Sau poate fi un final șocant, în care echipa monegască să dea nas în nas cu ieșirea de urgență din Ligue 1. Mai sunt 7 etape, deci orice este posibil. Tot ce pot face jucătorii lui Jardim este să nu mai scape victoriile printre degete. Monaco e pe locul 16, la egalitate cu locul 17, adică Amiens, și la 7 puncte de Dijon, aflată deja pe tărâmul în care nimeni nu-și dorește să ajungă, cel al retrogradării. După un egal cu ultima clasată, Guingamp, Monaco întâlnește weekend-ul ăsta Reims, aflată pe locul 7 în clasament și visând la un loc de Europa League, de care o despart 3 puncte.

Dacă ai gânduri de participare în competiția FootballCoin dedicată campionatului francez, poți să-ți faci o echipă competitivă, folosindu-te și de resursele celor două formații. De la Monaco, poți să-l convoci pe singurul marcator din victoria de acum 2 etape, cu Lille, Carlos Vinicius. O altă variantă ar putea fi fundașul stânga Fodé Ballo-Touré, jucătorul cu cele mai multe puncte strânse la football fantasy. Francezul are 7 clean sheet-uri și 5 assist-uri în acest sezon, unul dintre ele fiind chiar în meciul tur cu Reims.

De la Reims poți să-l iei în echipa ta pe cel mai bun marcator din lotul lui Guion, Remi Oudin. Cu 10 goluri și 3 assist-uri, winger-ul a adunat 660 de puncte în 30 de meciuri. O altă opțiune free este mijlocașul Mathieu Cafaro, care a strâns 5 goluri și 3 assist-uri în acest sezon, el marcând și golul victoriei din turul jucat cu Monaco și câștigat cu 1-0.

Atalanta – Empoli

Partida aceasta o poate ajuta pe Atalanta să treacă peste Milan în clasament și să ocupe, astfel, un loc de Champions League. Asta în condițiile în care milanezii ar pierde sau ar face egal cu Lazio. De asemenea, o victorie pentru Empoli ar trece echipa pe locul 17, ieșind astfel din zona retrogradării, dacă Bologna, ocupanta locului 17 în acest moment, pierde la Fiorentina. De 12 etape, Empoli se joacă cu inima suporterilor, obținând un rezultat pozitiv într-o etapă, iar în următoarea pierzând. Atfel, în ultimele două etape, Empoli a câștigat în fața lui Napoli, dar a pierdut cu Udinese. Cine să mai poată fi sigur pe un rezultat al echipei care ține cu dinții de Serie A?

De la Atalanta, poți să te folosești de serviciile lui Hans Hateboer, jucătorul free cu cele mai multe puncte adunate la FootballCoin, după Papu Gomez și Duvan Zapata, pentru care ai nevoie de XFC, dacă îi vrei în echipa ta. Olandezul are 754 de puncte, 5 goluri și 4 assist-uri în acest sezon, el marcând și în meciul tur disputat cu Empoli și pierdut cu 3-2.

Francesco Caputo este varianta free de la Empoli, atacantul cu 14 goluri în acest sezon, cele mai multe din echipa lui și aflat la egalitate cu Immobile în clasamentul celor mai buni marcatori din Serie A în acest sezon.

Girona – Villarreal

Aflată la retrogradare, Villarreal luptă pentru salvare în această etapă cu Girona, ocupanta locului 14 și cu doar 4 puncte în fața echipei lui Cazorla. Santi a înscris în meciul disputat în Europa League în fața vecinei de campionat, Valencia. Villarreal a pierdut cu 3-1 și e greu de crezut că vor întoarce scorul în retur, pe Mestalla. Astfel, toată atenția se întoarce către campionat unde scopul este clar: încă un an în La Liga. În topul jucătorilor lui Villarreal la FootballCoin, Alfonso Pedraza este primul free, el strângând 700 de puncte până acum. Are 3 goluri și 4 assist-uri în acest sezon și aleargă după plusarea la statistică în dreptul clean sheet-urilor. Are 4 până acum, dar are nevoie de mai multe pentru salvarea unui sezon aproape negru pentru Villarreal.

De la Girona, prima variantă la care te poți gândi pentru echipa ta este golgheterul echipei, Cristhian Stuani. Uruguayanul are 18 goluri în acest sezon, fiind pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din campionatul spaniol. Este free la football fantasy și are în cont 775 de puncte, el marcând golul victoriei din turul cu Villarreal.