Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lupta la titlu e mai aprinsă ca niciodată! Analiză amplă în direct la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

Final de sezon pe muchie de cuțit în SuperLiga! Analiză pe larg a luptei la titlu dintre Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB.
26.04.2023 | 18:50
Lupta la titlu e mai aprinsa ca niciodata Analiza ampla in direct la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
Farul e lider în SuperLiga, la 4 puncte de CFR Cluj, respectiv 5 de FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu o nouă emisiune înainte de startul returului play-off-ului și a meciurilor din semifinalele Cupei României. Invitații au vorbit pe larg despre lupta la titlu care se poate da în trei până în ultima etapă.

CFR Cluj va neglija Cupa României? „Cred că va introduce fotbaliștii care au jucat mai puțin”

Alexandru Bourceanu e de părere că CFR Cluj nu poate risca să alerge după doi iepuri în acest final de sezon: „Probabil că CFR Cluj va prioritiza campionatul și va introduce fotbaliștii care au jucat mai puțin. Sigur, au un lot puternic și acei jucători își doresc să intre în echipă, dar nu au ritm de joc. Nu sunt neapărat într-o formă foarte bună pentru că altfel ar fi fost titulari”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În schimb covăsnenii vor avea din punctul său de vedere o atitudine la 180 de grade: „Și CFR cu echipa de titulari nu a făcut un meci foarte bun, deci oricum nu au o formă foarte bună. Așa că probabil Sepsi își va canaliza toate energiile spre a câștiga acest meci, să meargă în finala și să câștige din nou Cupa României”.

Antrenorului campioanei României nu i se va reproșa cu siguranță o înfrângere în semifinale: „Dan Petrescu cred că își va prioritiza finalul ăsta de sezon. E un meci în plus și ar mai urma și finala. Dacă va câștiga cu rezervele e în regulă, dar dacă pierde nu e o tragedie. Cel puțin așa văd eu lucrurile, dar poate au obiectiv câștigarea Cupei României”.

ADVERTISEMENT

Bourceanu crede că și FCSB și CFR Cluj riscă însă să rateze cupele europene: „Craiova dacă învinge, iar ei nu reușesc, și ei sunt în pericol să rateze cupele europene”

Alexandru Bourceanu propune un final de sezon dramatic, în care campioana și vicecampioana riscă să nu prindă primele trei locuri: „Dar așa cum FCSB este în pericol de a pierde locul de cupele europene, CFR e la doar un punct. Iar Craiova dacă învinge, iar ei nu reușesc, și ei sunt în pericol să rateze cupele europene, ceea ce e inadmisibil la începutul campionatului. Cupa cade în plan secund, cred eu”.

Vivi Răchită e convins că Sepsi a făcut prioritate zero din Cupa României, iar jucătorii lui Bergodi nu vor putea fi la același nivel și în partida cu Farul: „Sepsi va da totul cu CFR. Dar sâmbătă cu Farul? Petrescu are totuși lot. Vorba lui Hagi: Mai pot să greșesc de două ori! E problematic.

ADVERTISEMENT

Problema lui Dan Petrescu cred că e mai degrabă că Sepsi va juca sâmbătă cu Farul, la doar trei zile după meciul din Cupă și nu îi pot încurca pe Farul. FCSB și CFR Cluj așteaptă ca Farul să se încurce”, a mai spus fostul fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA.

Alin Buzărin crede însă că CFR Cluj e singura echipă care știe să gestioneze un astfel de final de sezon: „Le-a jucat și a fost mult în Europa”

Jurnalistul Alin Buzărin e convins că Hagi va forța câștigarea matematică a titlului înainte de ultima etapă: „Hagi nu își dorește să joace meciul decisiv din ultima etapă la Cluj cu titlul pe masă. CFR-ul știe cum se face treaba asta și ce mod de lucru trebuie și cum să reziste la presiunea asta. FCSB a clacat cu Voluntari. Singura care știe să joace meciuri decisive e CFR pentru că le-a jucat și a fost mult în Europa”.

ADVERTISEMENT

Ratarea titlului ar fi o premieră pentru Dan Petrescu: „Chiar dacă fotbalul lor e destul de sărac și lotul e destul de subțire. Știe totuși să convingă pe cei din conducere să îi aducă jucătorii de care are nevoie și să nu lea dea dreptul fotbaliștilor importanți. Ar fi primul an cu excepția sezonului Urziceni când nu ia campionatul, deci acum 17 ani!”.

Leo Strizu nu crede însă că CFR Cluj poate cuceri al șaselea titlu consecutiv: „Cred că CFR Cluj nu mai e ce a fost. Nu cred că este anul lor. Sepsi mizează foarte mult pe Cupă, au ajuns în play-off și asta îi interesează acum. Dan Petrescu ți-a dominat campionatul, nu poți să spui că se plânge. El a prins șmecheria din fotbalul românesc. Are un joc de muncă și implică mult mingea a doua. Și selecția de jucători o face tot pe sistemul ăsta. Deci meritul e al lui. Egal cu FCSB, când puteau să aibă 2-0, a pierdut meciul cu Farul!”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT