News

Luptă pe averea lui Adrian Păunescu. Fiica nerecunoscută a poetului susţine că o parte din bani a dispărut

Andreea Păunescu a declarat, într-un interviu pentru România TV, că fraţii ei au încercat să o convingă să renunţe la procesul prin care cere o parte din averea lăsată de tatăl ei, poetul...
14.02.2015 | 03:39
Lupta pe averea lui Adrian Paunescu Fiica nerecunoscuta a poetului sustine ca o parte din bani a disparut

Andreea Păunescu a declarat, într-un interviu pentru România TV, că fraţii ei au încercat să o convingă să renunţe la procesul prin care cere o parte din averea lăsată de tatăl ei, poetul Adrian Păunescu. Bătălia pentru moştenire începe după aproape un an şi jumătate de tergiversări în instanţă, iar fiica poetului spune că abia acum va afla care este adevărata valoare a averii. Ea susţine însă că în cei patru ani de la moartea tatălui ei au dispărut deja bani din avere. Andreea Păunescu spune însă că va aduce în instanţă dovezi ce-i vor surprinde pe fraţii săi.

VEZI VIDEO AICI

“Speranţa mea este aplicarea legii. Toată povestea se putea încheia în 10 minute la notariat, dacă s-ar fi prezentat toată lumea, cum e normal într-o dezbatere succesorală. Ultima întâlnire a fost în toamnă, dar câtă vreme ascund masă succesorală, o folosesc, o administrază prost, au datorii, nu plătesc taxele, asta rezultă din hârtii, nu poate fi o discuţie amiabilă, că nu avem pe ce. La întâlnire au venit să mă convingă că bunurile în mare lor majoritatea sunt ale lor defacto şi să spun ce vreau. (…) Din păcate au administrat prost de patru ani, adică nu au plătit datoriile către bugetul de stat. Nu au plătit nici taxe. Mai mult, în întâmpinare arătau ce datorii au, nu doar din impozite, ci facturi pe care ar fi trebuit să le suporte pentru că locuiesc acolo, cel puţin Ana şi Carmen locuiesc în casa din strada Dionisie Lupu”, a declarat Andreea Păunescu.

Fiica nerecunoscută a lui Adrian Păunescu a vorbit şi despre aproximativ 40.000 de euro care ar fi dispărut din conturile poetului. “Este o primă descoperire făcut de notar, în momentul în care a emis adrese către bănci, şi băncile au dat situaţia conturilor. Dar asta nu înseamnă că sunt toate conturile, nu înseamnă că este singurul cont din care lipsesc bani, rămîne de văzut”, a mai sus Andreea Păunescu.

“Drepturile de autor înseamnă şi beneficiile pe care ei le au din contracte pe care nu aveau dreptul să le semneze, pentru că nu s-a făcut succesiunea. Ei au fost susţinuţi şi întreţinuţi toată viaţa de tatăl meu, acum nu ştiu exact din ce trăiesc, cert e că au semnat multe contracte care le-au adus venituri din munca tatălui meu, fără ca eu să fi făcut parte la ele. (…) Dovezile cu care i-aş putea surprinde vor fi puse pe masa judecătorului”, a mai spus fiica nerecunoscută a lui Adrian Păunescu.

Femeia a mai povestit că soţia şi copiii legimi ai lui Adrian Păunescu au încercat să o convingă să renunţe la drepturile ei ca urma a morţii poetului.

“Au încercat să mă convingă să renunţ la dreptul meu înainte de a-l obţine. Relaţiile dintre noi au îngheţat în momentul în care am refuzat să renunţ la dreptul meu”, a mai povestit Andreea Păunescu.

Sursă: www.romaniatv.net

Tags: