Premier League

Lupta pentru locurile de Liga Campionilor s-a încheiat în Premier League! Cine sunt cele patru echipe calificate

05.05.2019 | 22:27
Lupta pentru locurile de Liga Campionilor sa incheiat in Premier League Cine sunt cele patru echipe calificate

Deși părea că vom avea o ultimă etapă intensă, lupta pentru locurile 3-4 din Premier League s-a încheiat încă din runda cu numărul 37. Chelsea și Tottenham vor reprezenta Anglia în Liga Campionilor anul viitor, alături de Liverpool și Manchester City. 

Lupta pentru locurile de Liga Campionilor s-a încheiat în Premier League!

Tottenham a fost învinsă sâmbătă de Bournemouth, scor 0-1, meci în care Spurs au avut doi jucători eliminați. Arsenal și Man United puteau profita duminică de acest rezultat, însă ambele s-au încurcat surprinzător.

Manchester United nu a fost capabilă să învingă cea mai slabă echipă din Premier League, remizând pe terenul lui Huddersfield, scor 1-1, după ce a condus. Ulterior, Arsenal a înregistrat același scor acasă cu Brighton, formație care ieri s-a salvat de la retrogradare.

Clasament Premier League
Clasament Premier League

Dacă United nu mai are nicio șansă la locul 4, Arsenal mai are o speranță de domeniul fantasticului. „Tunarii” trebuie să câștige la minimum șapte goluri diferență partida cu Burnley, iar Tottenham să piardă acasă cu Everton. Mai probabil însă, Arsenal speră să câștige Europa League, câștigătoarea trofeului urmând să meargă la rândul său în grupele Ligii Campionilor.

Nou-promovata Wolves, care și-a asigurat locul 7, stă acum la mâna lui City pentru a merge în Europa League. E nevoie ca echipa lui Guardiola să câștige finala Cupei Angliei în fața lui Watford.

La capitolul dezamăgiri poate fi trecută West Ham, o echipă care a investit în ultimii ani sume imense în transferuri. „Ciocănarii” se află pe locul 11 și nu pot urca mai sus de locul 9.

City și Liverpool vor da cu siguranță bătălia pentru titlu până în ultima etapă, indiferent de ce se va întâmpla luni la City – Leicester. În ultima rundă, echipa lui Guardiola joacă în deplasare cu Brighton, iar Liverpool are meci pe teren propriu cu Wolves.