Fotbal intern

Lupta pentru putere la FRF! Ce beneficii are președintele federației

Autori: Andrei Trifan, Daniel Vlad, Traian Terzian | 18.04.2018 | 10:47
Lupta pentru putere la FRF! Ce beneficii are președintele federației
Razvan Burleanu in timpul unei Adunari Generale a Federatiei Romane de Fotbal.

Astăzi se alege președintele FRF, iar lupta pentru putere este una crâncenă mai ales că beneficiile viitorului conducător sunt foarte mari. Marii favoriți sunt actualul președinte Răzvan Burleanu și fostul internațional Ionuț Lupescu, iar Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt considerați outsideri.

După o campanie plină de dezvăluiri și atacuri foarte dure, a venit ziua marilor alegeri. Miza cea mai mare este salariul, dar și celelalte avantaje pe care le oferă postul de președinte al FRF. Conform gsp.ro, Burleanu a susținut recent că el câștigă 4.200 de euro lunar la ”Casa Fotbalului”. La venitul acesta garantat se mai adaugă și bonusuri, diurne mari, multe călătorii și mașină de serviciu.

Lupta pentru putere la FRF este dură, președintele având beneficii de 8.000 de euro pe lună

Răzvan Burleanu a încasat 92.000 de euro pentru calificarea României la Euro 2016 și a primit 41.345 de euro din diurne în perioada 2014-2017, o sumă care nu include diurna pentru deplasările prilejuite de meciurile pe care le-a disputat echipa națională și pentru turneele pe care le-au efectuat ”tricolorii”. Puterea constă în faptul că FRF e cea mai bogată Federație din sportul românesc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!