Fotbal intern

Cu cine joacă CFR Cluj, U Craiova şi FCSB în ultimele 2 etape din Liga 1 Betano! Toate calculele înainte de play-off

18.02.2019 | 21:58
Cu cine joaca CFR Cluj U Craiova si FCSB in ultimele 2 etape din Liga 1 Betano Toate calculele inainte de playoff

CFR Cluj, Universitatea Craiova și FCSB sunt cele trei echipe care trag la titlu în acest sezon de Liga 1. Cele trei formații sunt grupate în numai 3 puncte și, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, cele trei formații trag să prindă primul loc la capătul celor 26 de etape.

După egalul reușit de CFR Cluj acasă, cu Astra Giurgiu, victoria Craiovei cu Hermannstadt și rezultatul obținut de FCSB la Chiajna, clasamentul Ligii 1 arată în felul următor:

  1. CFR Cluj – 48 de puncte
  2. U Craiova – 45 de puncte
  3. CSB – 45 de puncte

Dacă s-ar înjumătăți puncte în acest moment, CFR ar avea 24 de puncte și celelalte două formații ar avea câte 23, cu precizarea că punctele lor ar fi aproximate cu plus. Astfel, pentru a recupera acest dezavantaj sau pentru ca oltenii să păstreze avantajul, ultimele două etape vor fi foarte importante.

Programul celor trei echipe care se luptă pentru locul 1 la finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano. Cu cine joacă CFR Cluj, U Craiova şi FCSB în ultimele 2 etape

Programul celor trei echipe din fruntea Ligii 1 Betano arată în felul următor:

  • CFR Cluj – în deplasare la Poli Iași, acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe
  • U Craiova – în deplasare cu FCSB, acasă cu Astra Giurgiu
  • FCSB – acasă cu U Craiova, în deplasare la FC Voluntari

Iese în evidență partida dintre FCSB și U Craiova, care se va juca runda următoare, în ziua de duminică, 24 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Universitatea Craiova. Asta după ce FCSB deschisese scorul în debutul partidei, prin autogolul lui Keljic, pentru ca apoi oltenii să întoarcă scorul prin Koljic și Fedele. De altfel, au fost p use deja la vânzare biletele pentru meciul de duminică, de pe Arena Națională.