Fotbal intern

Se încinge lupta pentru primul loc în Liga 1. Ce meciuri mai au CFR, FCSB și U Craiova până la sfârșitul sezonului regulat

16.02.2019 | 22:38
Se incinge lupta pentru primul loc in Liga 1 Ce meciuri mai au CFR FCSB si U Craiova pana la sfarsitul sezonului regulat

Două dintre cele trei combatante la titlu în Liga 1 Betano au jucat sâmbătă în etapa a 24-a din sezonul regulat. U Craiova a câștigat un meci foarte disputat la Pitești, în compania lui FC Hermannstadt, scor 1-0. Asta în timp ce CFR Cluj a pierdut din nou două puncte pe teren propriu, de data aceasta în compania celor de la Astra Giurgiu, scor 1-1. FCSB are astfel șansa să prindă din urmă campioana CFR, după partida de luni, care se va juca în deplasare, în compania celor de la Concordia Chiajna.

După rezultatele înregistrate sâmbătă seara, lupta pentru primul loc s-a strâns pentru cele trei formații care concurează la titlu. Astfel, CFR Cluj are 48 de puncte în 24 de meciuri, Universitatea Craiova a adunat 45 de puncte în 24 de meciuri, în timp ce FCSB a strâns 44 de puncte în 23 de jocuri jucate. Craiova și CFR au un program foarte greu în ultimele două meciuri, în timp ce meciurile FCSB par ceva mai ușoare.

Ce program au CFR, Craiova și FCSB, cele trei echipe care se luptă la titlu în Liga 1
Ce program au CFR, Craiova și FCSB, cele trei echipe care se luptă la titlu în Liga 1

Ce meciuri mai au de jucat cele trei echipe din fruntea Ligii 1 Betano

FCSB are un meci în plus de disputat, cel despre care am vorbit deja, în deplasare în compania Concordiei Chiajna. Apoi va urma marele derby din runda următoare, de pe Arena Națională, dintre FCSB și U Craiova, în etapa a 24-a din Liga 1 Betano. Nici CFR Cluj nu va avea o soartă ușoară etapa viitoare. Trupa din Gruia, aflată în criză de formă, va juca runda următoare pe terenul lui Poli Iași, echipă aflată în cursa pentru play-off.

În etapa a 26-a campioana CFR Cluj va întâlni pe teren propriu pe Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care trage la unul dintre ultimele locuri de play-off. U Craiova va întâlni în ultima rundă chiar pe cei de la Astra Giurgiu, asta în timp ce FC Voluntari va fi gazda echipei lui Mihai Teja, înainte de startul fazei finale a Ligii 1.

Ce program au CFR, Craiova și FCSB, cele trei echipe care se luptă la titlu în Liga 1
Ce program au CFR, Craiova și FCSB, cele trei echipe care se luptă la titlu în Liga 1

Clasament Liga 1 Betano

  1. CFR Cluj – 48 puncte – 24 meciuri
  2. U Craiova – 45 puncte – 24 meciuri
  3. FCSB – 44 puncte – 23 meciuri

Programul primelor trei echipe în sezonul regulat

  • CFR Cluj: deplasare la Poli Iași, acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe
  • U Craiova: deplasare cu FCSB, acasă cu Astra Giurgiu
  • FCSB: deplasare cu Concordia Chiajna, acasă cu U Craiova, deplasare cu FC Voluntari