Sport

Luptător în UFC, declarații terifiante care au făcut înconjurul lumii: „Am fost dat afară din școală. Aș putea ucide pe cineva!”

Sean Thomas Strickland (30 de ani), luptător la categoria mijlocie în UFC, a făcut dezvăluiri terifiante despre trecutul său.
29.10.2021 | 13:03
Luptator in UFC declaratii terifiante care au facut inconjurul lumii Am fost dat afara din scoala As putea ucide pe cineva
ADVERTISEMENT

„Tarzan”, așa cum este poreclit Sean Strickland, are 30 de ani, iar în martie 2014 și-a făcut debutul în UFC, cea mai cunoscută promoție de MMA din lume. Până acum, americanul a înregistrat 24 de victorii, 3 înfrângeri și 1 egal în UFC.

Sean Strickland, declarații terifiante care au făcut înconjurul lumii

Strickland a declarat faptul că, în trecut, a fost un susținător al neonazismului și că, atunci când mergea pe stradă, se gândea cum ar putea să ucidă o persoană.

ADVERTISEMENT

„În timpul «etapei» mele neonaziste, am mers pe stradă cu un cuțit sau o piatră sperând să ucid pe cineva”, a spus Strickland, într-un interviu pentru Marca.

Acesta spune că, din cauza comportamentului și ideologiilor sale, a fost dat afară din școală.

„Am trecut printr-o fază ciudată de neonazism și idee de supremație a albilor când eram mai tânăr. Am fost dat afară din școală. (…) 

ADVERTISEMENT

Eram mereu furios și aveam o multitudine de influențe negative în viața mea, așa că m-am simțit bine cu ideea de a urî.

Îmi place când ies din casă și mă gândesc că aș putea ucide pe cineva. Îmi place! Odată ce voi termina cu MMA-ul, probabil că voi lucra la recablarea creiereului meu și poate că voi găsi mai multă valoare în natura umană a lucrurilor”, a mai spus Strickland.

ADVERTISEMENT

Într-un alt interviu, luptătorul de MMA a declarat faptul că nu se teme că ar putea fi dat afară din UFC, din cauza dezvăluirilor sale.

„Nu sunt îngrijorat de faptul că pot fi dat afară din UFC din acest motiv. Cum poți concedia pe cineva pentru asta”, a spus Strickland, potrivit MMA Hour.

ADVERTISEMENT

Strickland susține că traumele suferite în copilărie i-au format această mentalitate. Mai exact, acesta spune că a fost abuzat de tatăl său, iar susținerea pentru rasism și neonazism a moștenit-o de la bunicul său.

Ultima luptă, din UFC, a lui Sean Strickland datează din 31 iulie, când l-a învins pe Uriah Hall.

ADVERTISEMENT