Fotbal international

Luptător MMA, închis pe viaţă după ce a desfigurat-o pe iubita lui, o actriţă de filme pentru adulţi!

Luptator MMA inchisoare pe viata. Campionul MMA Jon Koppenhaver, alias Masina de Razboi - War Machine, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după şi-a desfigurat iubita într-o bătaie crută....
18.07.2017 | 00:05

Luptator MMA inchisoare pe viata. Campionul MMA Jon Koppenhaver, alias Masina de Razboi – War Machine, a fost condamnat la închisoare pe viaţă după şi-a desfigurat iubita într-o bătaie crută. Actiţa filmelor pentru adulţi, Christy Mack, a avut nu mai puţin de 18 oase rupte în urma bătăii încate!

Luptator MMA inchisoare pe viata. Cei doi au avut o relaţie timp de trei ani şi s-au depărţit în 2014. Femeia şi-a reluat viaţa şi la scurt timp s-a cuplat cu un om de afaceri, Corey Thomas. La aflarea veştii, Jon Koppenhaver a văzut roşu în faţa ochilor.

Luptator MMA inchisoare pe viata. În noaptea de 8 august, cei doi erau împreună în dormitorul casei lui Christy din Las Vegas, când Koppenhaver a intrat în dormitor şi a stins lumina. În câteva secunde, s-a napustit asupra noului ei iubit, l-a lovit şi l-a strâns de gât, în timp ce Christy l-a implorat să se opreasca. După 10 minute, Corey i-a spus atacatorului că trebuie, fie să-l omoare, fie să-l lase sa plece. Acesta l-a eliberat şi l-a avertizat să nu sune la poliţie. Apoi, practicantul luptătorul MMA s-a năpustit supra fostei iubite.

Luptator MMA inchisoare pe viata. Timp de două ore, acesta a lovit-o pe Christy, a agresat-o sexual şi o privea cum zace aproape inconstientă. Când agresorul a mers până la bucătarie după un cuţit, victima a profitat de ocazie. Dezbracată şi sângerând, a fugit din apartament şi i-a implorat pe vecini sa o ajute.

Luptator MMA inchisoare pe viata. Ajunsă la spital, medicii au descoperit că are 18 oase rupte, dinţi lipsă, o coasta fracturată şi ficatul afectat. Aceasta a avut nevoie de chirurgie plastică reparatorie.