News

Luptătorii lui Kadîrov, teroare în Mariupol! Cum se distrează în timp ce trag spre case

Luptătorii lui Kadîrov au instituit o adevărată teroare în Mariupol! Soldații se distrează în timp ce trag spre case. Aceștia au transmis că nu fac altceva decât să curețe teritoriul de naziști
27.03.2022 | 20:21
Luptatorii lui Kadirov teroare in Mariupol Cum se distreaza in timp ce trag spre case
Luptătorii lui Kadîrov, teroare în orașul Mariupol! Sursa foto - captură Telegram
ADVERTISEMENT

Luptătorii lui Kadîrov nu au ezitat o clipă și au dat drumul la teroare în Mariupol! Aceștia au fost filmați trăgând cu mitralierele spre clădiri rezidențiale ale orașului poziționat în sudul Ucrainei.

Cum se comportă luptătorii lui Kadîrov în Mariupol!

Clipurile video, publicate de liderul cecen Ramzan Kadîrov, au arătat, de asemenea, soldații ceceni sărbătorind aceste atacuri sângeroase.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost postat pe canalul de Telegram, acolo unde Kadîrov a susținut că luptătorii săi curățau „teritoriul de naziști”.

Acesta a repetat practic un discurs folosit de președintele rus Vladimir Putin și de mașinăria de propagandă a Kremlinului pentru a justifica invadarea Ucrainei.

ADVERTISEMENT

La jumătatea săptămânii, Kadîrov a a transmis că oamenii lui au străpuns apărarea ucraineană pentru a prelua controlul asupra primăriei lui Mariupol.

De asemenea, aceștia ar fi arborat steagul Rusiei. Informația nu a fost verificată, iar forțele armate ale Ucrainei au contrazis total declarațiile.

ADVERTISEMENT

De remarcat că imaginile publicare de Kadîrov îi arăta pe soldații săi urcând prin fereastra unei clădiri, aparent pentru a ajuta un civil să iasă. Doar că, pe filmare nu se vede niciodată că cineva a fost transportat. În schimb, un luptător și-a rotit camera pentru a arăta dezastrul  din jurul lui.

Vă reamintim că trupele cecene au fost încorporate în Garda Națională a Rusiei și luptă în Ucraina de la începutul invaziei.

ADVERTISEMENT

În Mariupol au avut loc poate cele mai intense lupte de când Putin a ordonat armatei sale să intre în Ucraina pe 24 februarie. Forțele ruse au bombardat constant și au distrus mari părți ale orașului.

Oficialii spun că cel puțin 2.400 de civili au fost uciși în orașul-port din sud, dar adevăratul bilanț ar putea fi mult mai mare.

ADVERTISEMENT