Sport

Luptătorul Cătălin Moroşanu debutează în lumea filmului. Va fi coleg de platou cu Dan Negru: “Este o provocare pentru mine”

27.05.2020 | 10:31
Luptatorul Catalin Morosanu debuteaza in lumea filmului Va fi coleg de platou cu Dan Negru Este o provocare pentru mine
ADVERTISEMENT

Luptătorul Cătălin Moroşanu este gata de o nouă provocare în viaţa sa. Un proiect în care nu va urca treptele ringului pentru o confruntare de kick-boxing, dar care i se pare o provocare fascinantă.

Cătălin Moroşanu e gata de debutul în lumea filmului

Cătălin Moroşanu se pregăteşte să debuteze în lumea filmului. Într-o producţie în care îl va avea coleg pe cel mai apreciat prezentator de showuri la Atena 1, Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroşanu, 35 ani şi Dan Negru, 49 ani, îşi vor face, aşadar, debutul în lumea filmului şi sportivul este deosebit de preocupat să nu se facă de râs, angajându-şi o profesoară.

Va interpreta rolul unui fost luptător în Afghanistan

„Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc.

ADVERTISEMENT

E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”

Ia lecţii de la o profesoară de actorie

Moroşanu admite că trebuie foarte multă muncă, pentru ca treaba să iasă cât mai bine, dar e optimist şi crede că până la urmă o vas scoate cu bine la capăt.

ADVERTISEMENT

„Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult, pentru că dau impresia că sunt violent şi nu e ok.

Filmările încep pe 15 iunie, la Iaşi

La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo de un 5, să fie suficient.

ADVERTISEMENT

O să începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”.

 

 

ADVERTISEMENT