News

Luptătorul Daniel Ghiță, lovitură directă la adresa lui Marcel Ciolacu! „Ce ați făcut ca să opriți defrișarea pădurilor?”

25.07.2020 | 17:09
Luptatorul Daniel Ghita lovitura directa la adresa lui Marcel Ciolacu Ce ati facut ca sa opriti defrisarea padurilor
ADVERTISEMENT

Luptătorul Daniel Ghiță nu a ezitat și a trimis o lovitură directă la adresa lui Marcel Ciolacu! Acesta s-a contrat serios cu liderul interimar al social democraților.

De altfel, Ghiță spune că fostul partid de guvernare n-a făcut nimic ca să blocheze defrișările ilegale de păduri și lucrul acesta se vede de fiecare dată când natura se dezlănțuie.

ADVERTISEMENT

Ghiță spune că România are parte mereu de inundații, case distruse și alunecări de teren și pagubele sunt suportate de cetățeni.

Cum l-a contrat Daniel Ghiță pe Marcel Ciolacu!

“În stare de urgență și alertă, în vreme ce românii stăteau în case, transporturile ilegale de lemne au crescut exponențial. PNL însă a susținut că e vorba de o campanie pe Facebook, însă USR a venit cu date concrete, prezentate de senatorul Mihai Goțiu.

ADVERTISEMENT

Românii sunt cei care discută, critică, încep cu teoria, măi dacă te postezi cu o Dacia te plătește Dacia Pitești ? Orice postare simplă, o opinie despre ceva ce mă deranjează in țara mea, este direct ceva in spate: gata, dacă nu ești PNL ești PSD!

Românii le știu pe toate! Toate se fac, in teorie , toți discuta și dau sfaturi, dar când vă uitati la țara noastră, cum este fata de Polonia, Ungaria, Bulgaria e jale: suntem de toată rușinea Europei!

ADVERTISEMENT

Am ajuns o turma de oi, care stam și înghițim orice mizerie. Se instaurează dictatura in România! O sa vedeți.

Am devenit un popor indolent, care criticăm, jignim pe toată lumea, dăm sfaturi, fără sa fim experti : românul le știe pe toate, terorie, fapte puține!

ADVERTISEMENT

Stam la TV și pe Facebook și discutam nedreptățile in țara asta, dar când eu am ieșit in strada pentru drepturile omului, pentru păduri, am fost jignit și râdeau toți ! Erau pădurile mele ? Nu suport nedreptatea și nu sunt de acord cu executări politice!

Lupt pentru poporul meu, pentru cei care nu se pot apăra. Încerc, sa ajut unde pot.

Azi, îl intreb public pe Marcel Ciolacu, Președinte PSD: ce ati făcut cu programul de stopare a exportului de lemn,defrișărilor padurilor? Ce? De este blocat acest proiect? Acest proiect este extrem de important pentru români și copiii noștri.

Este la sertar ? Nu va este Rusine, sa sabotati legea împotriva defrișărilor padurilor in România?

Vă solicit, public, sa îmi răspundeți ce ati făcut cu acest proiect important, impotriva defrisarilor padurilor din România. Un proiect ce tine de siguranța Naționala a României!

Așa cum dau in Gașca PNL, voi da și in PSD, pana faceți ceva împotriva defrișărilor din România! Le sunteți datori copiilor noștri, noua, tuturor! Toate padurile României sunt rase de pe fata pământul! Stam și discutam din 2015, ne uitam la TV, dar nu faceți nimic ?

Va rog, postati public pe toate siturile politicienilor. STOP Defrișărilor in România. Nihil Sine Deo”, a scris Daniel Ghiță pe pe o rețea de socializare.

 

 

ADVERTISEMENT