Sporturi

Luptătorul de kickboxing Amancio Paraschiv a fost arestat! Ce acuzații i se aduc. VIDEO

10.07.2019 | 15:41

Luptătorul de kickboxing Amancio Paraschiv a fost arestat, după ce ar fi plasat pe piață bancnote euro false. Politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, printre care și sportivul, bănuite de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de monede străine falsificate şi înşelăciune.


UPDATE, 10 iulie, ora 17:18 / Procurorul de anchetă a decis să nu mai propună arestarea preventivă pentru cei trei suspecți în acest caz. Ei se află acum sub control judiciar pentru 60 de zile și au interdicția de a părăsi țara.


Luptătorul de kickboxing Amancio Paraschiv a fost arestat

Conform publicației Ziarul de Ploiești, luptătorul de kickboxing Amancio Paraschiv a fost arestat marți, după ce polițiștii au efectuat trei percheziții, la domiciliile persoanelor bănuite, și au descoperit un pistol cu muniție neletală, două încărcătoare, cinci cartușe, o pușcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri și suma de 6.700 de euro.

Surse judiciare au dezvăluit că Amancio Paraschiv a fost reținut pentru 24 de ore, și-a petrecut noaptea în Arestul IPJ Prahova de la Câmpina alături de un alt suspect, iar miercuri au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru a fi audiați. În anchetă ar fi implicat și un rapper, Benny Cash, concurent la emisiunea X Factor de la postul de televiziune Antena 1.

Amancio Paraschiv în timpul luptei cu Maxim Cerri

Amancio Paraschiv a plătit cu bancnote false o prostituată

Totul ar fi pornit de la faptul că în luna martie sportivul ar fi mers la un bordel din Ploiești, unde a încercat să păcălească o prostituată cu bani falși, dar aceasta a făcut ulterior plângere penală. Femeia a aflat că banii sunt falși când a mers la o casă de schimb valutar, pentru a-i schimba în lei. În urma cercetărilor a rezultat că cei trei bănuiți au plasat un număr de trei bancnote false de 50 de euro.

Luptătorul Amancio Paraschiv, în vârstă de 27 de ani, este campion mondial la kickboxing, după ce a câştigat aurul la turneul din 2012 din Ankara. Ultima dată când numele său a fost în atenția publicului se întâmpla la începutul acestui an, atunci când fostul fotbalist Daniel Chiriță îl provoca la o luptă în ring pe fostul jucător de la Dinamo, Giani Kiriță. Atunci, Daniel Chiriță declara că se antrenează la Ploiești alături de Amancio Paraschiv și Leonard Doroftei.

Tags: