Luptătorul Tolea Ciumac, ACUZAT că a VIOLAT ŞI TÎLHĂRIT o femeie în pădure. Agresorul a fost REŢINUT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/07/2016, 16:12
Luptătorul Tolea Ciumac, ACUZAT că a VIOLAT ŞI TÎLHĂRIT o femeie în pădure. Agresorul a fost REŢINUT

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov au anunţat că au prins un bărbat de 42 de ani care a violat şi a tâlhărit o femeie, laa doar câţiva kilometri de Bucureşti, într-o pădure de lângă oraşul Otopeni. Surse judiiare au dezvăluit, pentru EVZ, că autorul este Anatolie Ciumac, cunoscut ca Tolea Ciumac, luptător şi vedetă de televiziune.

O femeie a sunat, disperată, vineri, în jurul ore 16.05, la numărul de urgenţă 112 şi a reclamat că a fost duă cu forţa într-o pădure unde a fost tâlhărită şi violată.

La scurt timp după incident, poliţiştii ilfoveni au demarat cercetările şi, pe baza descrierilor făcute de victimă au reuşit, în cursul serii, să dea de urma violatorului.

Poliţiştii ilfoveni l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 42 de ani. Pe numele bărbatului s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracţiunilor de lipsire de libertate, viol şi tâlhărie, urmând să fie prezentat în cursul zile de azi Parchetului de pe lăngă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă, transmite IPJ Ilfov.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru EVZ, că autorul agresiunii asupra femeii este Tolea Ciumac, cunoscutul luptător şi vedetă de televiziune şi ne-au relatat cum a avut loc incidentul.

Sursă: www.evz.ro

Închide ×