Lupte de stradă la Razgrad! 45 de suporteri ai Stelei Roşii Belgrad, ARESTAŢI!

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
26/07/2016, 20:15
Lupte de stradă la Razgrad! 45 de suporteri ai Stelei Roşii Belgrad, ARESTAŢI!

Steaua Roşie Belgrad întîlneşte Ludogoreţ Razgrad, azi, de la ora 21:00, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar poliţia din Bulgaria a arestat nu mai puţin de 45 de suporteri ai formaţiei  din Belgrad, anunţă Reuters.

Mai multe bătăi de stradă au avut loc în staţiunea Sunny Beach de la Marea Neagră, iar doi poliţişti au fost răniţi, conform unui comunicat al oficialităţilor din Burgas. Cei doi nu au fost singurele persoane rănite de suporterii lui Steaua Roşie Belgrad. Alţi cinci cetăţeni care au intervenit pentru a-i ajuta pe poliţişti au fost răniţi.

Partida dintre Ludogoreţ şi Steaua Roşie Belgrad va avea loc azi, de la ora 21:00, în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×