Fotbal intern

Lupte interne la CFR! Bogdan Mara, pe făraş! Cine i-ar putea lua locul

05.06.2018 | 14:39
Mara vrea să uite înfrângerea cu Malmo

Plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj a stârnit şi “lupte” interne la campioana României. Bogdan Mara, directorul sportiv din Gruia, şi Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR, s-au contrazis în momentul în care au fost întrebaţi despre antrenorul care va prelua echipa de la Dan Petrescu.

Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au ajuns la CFR Cluj în acelaşi timp cu Dan Petrescu şi sunt şanse ca să plece în această vară de la campioana României. FANATIK.RO a aflat că prima variantă a ardelenilor pentru postul de director sportiv este Daniel Stanciu, cel care a fost ultima dată la Hapoel Akko, cu care a retrogradat în ultimul sezon. Stanciu nu a reuşit miraculoasa salvare, nebeneficiind de un buget pe măsură. Pe lista oficialilor din Gruia se află şi Narcis Răducan.

De unde a pornit “lupta” internă de la CFR Cluj

Imediat după ce Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, Bogdan Mara a declarat că oficialii din Gruia nu au negociat cu niciun antrenor pentru a-l înlocui pe “Bursuc”. “Şi cu o ofertă mare pe masă Dan nu era convins să plece. Era o ofertă foarte mare, de multe milioane de euro. Noi i-am oferit la CFR toate condiţiile de a face performanţă. Am înţeles şi noi, nu avem decât să-i mulţumim. Deocamdată nu o să vină nimeni. Până mâine nu. Apoi va veni un antrenor. Nu pot spune nici că e Edi sau nu. Până acum nu s-a negociat concret cu niciun antrenor. Sunt nume pe lista CFR-ului, însă nu s-a negociat până acum cu nimeni, Nu am negat niciodată că Dan Petrescu are ofertă”, a spus Bogdan Mara. Întrebat dacă va pleca de la CFR Cluj în această vară, directorul sportiv din Gruia a răspuns: “Din câte ştiu eu cred că rămân”. (Vezi detalii aici)

Ce a declarat Iuliu Mureşan

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj.
Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj.

Bogdan Mara este contrazis de Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, când a venit vorba despre Edi Iordănescu, f avorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu pe banca tehnică a campioanei României. “Este posibil să fie Edi Iordănescu noul antrenor al CFR-ului. Noi am mai schimbat antrenor, nu moare nimeni, trebuie să alegem bine. Am mai avut antrenori care au câştigat titluri şi nu au avut tofee. Edi Iordănescu este un antrenor bun şi un om riguros. Noi avem o listă de jucători care e în lucru mai demult”, a spus Iuliu Mureşan.

Edi Iordănescu a colaborat cu Daniel Stanciu la ASA Târgu Mureş, atunci când a ajuns pe banca fostei vicecampioane a României în luna iunie 2013. De partea cealaltă, Edi a făcut echipă şi cu Narcis Răducan la Pandurii Târgu Jiu.