Carousel hot news

Lupu îl apără pe Contra: ”La Dinamo nu se poate aşa!”

Cosmin Contra a renunţat la patru jucători, iar Dănuţ Lupu, membru al departamentului de scouting, a explicat de ce Dinamo nu poate miza pe mulţi fotbalişti tineri....
28.06.2017 | 21:11
Lupu îl apără pe Contra: ”La Dinamo nu se poate aşa!”
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a renunţat la patru jucători, iar Dănuţ Lupu, membru al departamentului de scouting, a explicat de ce Dinamo nu poate miza pe mulţi fotbalişti tineri.

“E foarte greu să faci proiectul lui Hagi la Dinamo. Sunt şi aici tineri care promit foarte mult, dar Dinamo are suporteri care îşi doresc să reuşim şi în Europa. Nu poţi face asta cu copii de 19-20 de ani. Cred că Dinamo putea juca cu tineri în perioada în care era în insolvenţă. Şi Hagi a avut probleme la început cu acei tineri şi a luat titlul după 4-5 ani. Pentru că acei tineri au crescut.

La ora asta sunt jucători care pot juca după accidentări grave. Acum sunt alte metode de recuperare. Dinamo l-a urmărit foarte mult pe Salomao, ştim cât a fost accidentat, ştim cât a jucat…

ADVERTISEMENT

Dinamo îşi formează uşor, uşor o echipă şi eu cred că putem câştiga campionatul. Când am spus sezonul trecut că Dinamo se poate bate la titlu, nu mă credea nimeni”, a spus Lupu, la Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri