“FRF trebuia să impună doi jucători Under 21!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
19/07/2016, 11:47
“FRF trebuia să impună doi jucători Under 21!”

Dănuţ Lupu a dezvăluit la un post de televiziune că în opinia sa conducătorii cluburilor din Liga I trebuie să pună accent pe promovarea tinerilor din propria pepinieră.

“Am început munca la Dinamo, iar dacă i-am făcut vreo propunere lui Andone nu trebuie să mă laud eu pe la TV. Am găsit un colectiv bun.

Cred că trebuie să avem mare încredere în copiii şi juniorii pe care îi avem cu toţi în curte. Am fost plecat şi în străinătate să urmăresc juniori.

Eu aş fi dorit ca FRF să împună doi jucători de UNDER 21, nu doar unul. M-am săturat să văd în Liga I tot felul de străini care nu joacă nimic. Dacă în ultimii 10 ani au corespuns trei-patru, atunci e bine.Nici nu avem antrenori în România care să ştie să lucreze şi să promoveze tinerii. Singurul este Mircea Lucescu”, a spus Lupu.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×