Lupu râde de Mutu. “Una e să te dorească cineva şi alta e să te autopropui!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
17/04/2018, 17:15
Lupu râde de Mutu. “Una e să te dorească cineva şi alta e să te autopropui!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Dănuţ Lupu râde de Adi Mutu, după ce “Briliantul” a ajuns la un acord cu FC Voluntari şi a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiunea de prelungire pe încă un an. Fostul internaţional român crede că Adi Mutu s-a autopropus la formaţia din Ilfov.

“Nu vreau acum să fiu provocat, nu e treaba mea. E dorinţa lui, el a vrut să fie antrenor. A vrea e una, a putea e altceva. Calităţi are, dar nu ştiu dacă are şi răbdare. Trebuie să ai o foarte mare răbdare ca să reuşeşti în meseria asta”, a spus Lupu pentru un post de televiziune.

Ce zice Dănuţ Lupu despre Adi Mutu. “Lucruri diferite!”

“Una e să te dorească cineva şi alta e să te autopropui, sunt două lucruri diferite”, a continuat acesta, însă a susţinut imediat că a oferit doar un exemplu şi nu s-a referit strict la cazul lui Adi Mutu. “Nu ştiu, am dat un exemplu. Dar, ştiind caracterul pe care-l are, îi va fi foarte greu lui Mutu să lucreze cu jucătorii…Uitaţi-vă şi la Gică Hagi. Lui Gică i-au trebuit atâţia ani şi era şi la academia lui, unde nu se putea da afară singur. Mutu nu are academia lui”, a mai spus oficialul dinamovist.

Închide ×