Fotbal intern

Lyes Houri a semnat cu Mol Fehervar! Profit de 600.000 de euro pentru Gică Hagi

13.01.2020 | 13:06
Lyes Houri a semnat cu Mol Fehervar Profit de 600000 de euro pentru Gica Hagi
Lyes Houri a fost cedat de Viitorul în Ungaria. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Lyes Houri a fost vândut de Viitorul în Ungaria, la Mol Fehervar, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Mijlocașul francez a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Gică Hagi în acest sezon, ratând un singur meci în campionat.

Lyes Houri a fost vândut de Viitorul

Viitorul a anunțat luni, prin intermediul unui comunicat, cedarea lui Lyes Houri la Mol Fehervar, locul doi în prima ligă maghiară după disputarea primelor 16 runde.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanta a ajuns la un acord cu formația MOL Fehervar pentru transferul mijlocașului francez Lyes Houri, care va evolua în continuare la fosta campioană a Ungariei.

În vârstă de 24 de ani, Houri a evoluat pentru formația noastră în perioada iunie 2018-decembrie 2019 și a avut o contribuție importantă la ultimele doua trofee cucerite de Viitorul, Cupa și Supercupa Romaniei.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanta îi mulțumește pentru evolutiile în tricoul negru albastru și îi urează mult succes în continuare”, a transmis clubul lui Gică Hagi.

Formația din Ungaria, la care este legitimat și Adrian Rus, a plătit pentru achiziționarea lui Lyes Houri suma de 600.000 de euro, atât cât a fost și profitul făcut de Gică Hagi cu fotbalistul francez, adus în vara lui 2018 gratis de la Lens.

ADVERTISEMENT

Houri a câștigat două trofee cu Viitorul

În cele 18 luni în care a evoluat în fotbalul românesc, Lyes Houri a reușit să câștige două trofee în tricoul celor de la Viitorul, Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

Mijlocașul francez a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Gică Hagi în acest sezon din Liga 1, bifând prezențe în 21 dintre cele 22 de etape disputate.

ADVERTISEMENT

Lyes Houri a reușit să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive în actuala stagiune sub comanda lui Gică Hagi la Viitorul.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Lyes Houri
  • 600.000 de euro a plătit Mol Fehervar pentru transferul mijlocașului francez
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN