Sport

Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova! Oltenii l-au prezentat oficial pe fotbalistul francez. Fanatik confirmat. Update exclusiv

FANATIK a aflat că Lyes Houri tocmai a semnat cu Universitatea Craiova. Acesta va evolua în Bănie, sub formă de împrumut, timp de un sezon.
31.08.2021 | 11:30
Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova Oltenii lau prezentat oficial pe fotbalistul francez Fanatik confirmat Update exclusiv
Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova! Cât au plătit oltenii + Când va face vizita medicală noul jucător din Bănie. Exclusiv
ADVERTISEMENT
31-08-2021
08:30

Lyes Houri, prezentat oficial la U Craiova

Lyes Houri este oficial fotbalistul Universității Craiova. FANATIK a anunțat transferul francezului în Bănie încă de duminică, 29 august. Mijlocașul ofensiv va evolua în Bănie timp de un an, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare.

„Mijlocașul Lyes Houri va evolua la Universitatea Craiova sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de cumpărare definitivă. Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României în tricoul Viitorului, reușind să impresioneze în campionatul intern al României. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár. Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 15. Succes în familia alb-albastră, Lyes!”, a scris U Craiova, pe Facebook.

Lyes Houri este legitimat la Mol Fehervar, formație care l-a transferat, la începutul lui 2020, de la Farul Constanța, pentru 600.000 de euro.

Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova

FANATIK anunță, în exclusivitate, că Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova un contract de împrumut care se va întinde pe un singur sezon. Echipa lui Mihai Rotaru a plătit 100.000 de euro, iar la finalul sezonului îl va putea cumpăra definitiv pe mijlocașul francez pentru 450.000 de euro. Noul jucător din Bănie va efectua luni vizita medicală.

ADVERTISEMENT

În România, Houri a evoluat timp de doi ani pentru Farul Constanța, în perioada 2018-2020. În acest sezon, Houri a bifat două partide pentru Mol Fehervar, ambele în preliminariile Conference League, și a marcat un singur gol.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că vor mai veni jucători la Universitatea Craiova

În urma partidei cu Rapid, câștigată de Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, Laurențiu Reghecampf a anunțat că în perioada următoare formația olteană va perfecta mai multe transferuri de jucători.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai important a fost meciul și nu ce s-a întâmplat după. Ne-am creat foarte multe ocazii, mai ales după cartonașul roșu primit de Rapid.

În prima repriză, nu am avut niciun fel de agresivitate. Nu înțeleg cum de, în repriza a doua, am arătat atât de bine. Mă bucur pentru echipă, pentru Koljic că a reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori ca ambele echipe să joace în play-off, având în vedere ce se întâmplă în tribune. Eu nu sunt supărat, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat în tribune.

Mai mult ne gândim la veniri. Da, o să fie transferați jucători. Mirko continuă, are contract, eu sunt foarte mulțumit de ceea ce a jucat. Sunt bucuros că am câștigat trei puncte, nu mă interesează că suntem prima echipă care marchează contra Rapidului”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 12 puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Universitatea Craiova va juca, acasă, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în următoarea etapă de Liga 1. Meciul va avea loc luni, 13 septembrie, de la ora 21:00.

  • 1.4 milioane de euro este cota lui Lyes Houri, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT