ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Lyes Houri, aproape de plecarea de la Viitorul?! Gestul prin care Bradley de Nooijer l-a dat de gol + interes din Statele Unite

Autor: Francisc Oprea | 09.01.2020 | 17:18
Lyes Houri, aproape de plecarea de la Viitorul?! Gestul prin care Bradley de Nooijer l-a dat de gol + interes din Statele Unite
Lyes Houri ar putea pleca de la Viitorul. Sursă Foto: Sportpictures

Lyes Houri ar putea fi următorul produs de export al celor de la Viitorul. Bradley de Nooijer a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de francez, cu un mesaj prin care și-ar lua „la revedere” de la coechipierul de la echipa lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Pleacă Lyes Houri de la Viitorul?

Lyes Houri a fost una dintre piesele de bază ale lui Gică Hagi la Viitorul în prima parte a sezonului, ratând un singur meci în campionat și ar putea să se despartă de echipa de la malul Mării în această perioadă de mercato.

Bradley de Nooijer, coechipierul de la Viitorul, a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de Houri, cu mesajul: „O să-mi fie dor de tine, fratele meu!”.

ADVERTISEMENT
Postarea lui Bradley de Nooijer. Sursă Foto: Instagram
Postarea lui Bradley de Nooijer. Sursă Foto: Instagram

Americanii de la Crewture, care urmăresc îndeaproape activitatea clubului din MLS Columbus Crew, anunță interesul echipei care a terminat pe locul 10 în ultimul sezon al Conferinței de Est pentru Lyes Houri.

Profit garantat pentru Gică Hagi

Transferul lui Lyes Houri, în cazul în care se va realiza, ar reprezintă o rețetă financiară de succes pentru Gică Hagi. Mijlocașul francez a fost adus de Viitorul de la RC Lens fără sumă de transfer, iar o plecare în MLS ar aduce, cel mai probabil, o sumă consistentă în bugetul clubului de la malul Mării.

ADVERTISEMENT

Columbus Crew a plătit sume importante pentru transferul unor jucători în ultimii ani, recordul fiind deținut de Lucas Zelarayan, cumpărat în actuala perioadă de mercato de la Tigres pentru 7.000.000 de euro.

Lyes Houri a câștigat două trofee la Viitorul, Cupa și Supercupa României, iar în actuala stagiune a jucat în 21 de meciuri în Liga 1, ratând o singură prezență în echipa lui Gică Hagi, în etapa a treia, cu Hermannstadt, când a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez mai are contract cu Viitorul până în vara lui 2022, iar în acest sezon de campionat a punctat de trei ori și a oferit o pasă decisivă.

  • 23 de ani are Lyes Houri
  • 0 euro a plătit Viitorul pentru aducerea mijlocașului din Franța
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!