Fotbal intern

Lyes Houri, detalii din vestiarul Viitorului. “Când vorbeşte Hagi, nimeni nu zice nimic şi toată lumea ascultă. Vrea să jucăm ca Barca!”

25.03.2019 | 15:44

Lyes Houri, mijlocașul dorit de Gigi Becali la FCSB, a oferit detalii din vestiarul formației FC Viitorul Constanța. Fotbalistul a vorbit pentru footmercato.net și a explicat cum se implică Gică Hagi la echipă, a dezvăluit ce fel de relație are cu Ianis și ce le cere “Regele” elevilor săi.

“La început, când te cheamă din România, te întrebi cum o să fie, ce te așteaptă acolo. Pleci un pic în aventură. Îți pui întrebări, schimbarea țării, culturii, mentalității. Am marcat golul calificării în play-pff. Sunt un pic de erou. Avem de făcut un frumos final de sezon, în plus suntem în semifinalele Cupei României. Este bine. Sincer, îmi merge super bine aici. Sunt într-un club bun. clubul lui Gheorghe Hagi, fostul mare jucător român.

Jocu cu fiul lui, Ianis, este un jucător bun, un sper-băiat, un băiat simplu. M-a ajutat la venirea mea. Nu mă așteptam la asta, sunt mulțumit că am venit aici. Am ezitat, dar sunt mai bine decât la unele cluburi franceze la care am fost. Se joacă mult cu mingea“, a spus Lyes Houri pentru sursa citată mai sus.

Lyes Houri în meciul Viitorul - CFR Cluj
Lyes Houri în meciul Viitorul – CFR Cluj

“Hagi este o legendă aici!”

“Hagi a jucat la Barca, vrea să jucăm un pic ca ei, chiar dacă este dificil. Insistă să jucăm pe jos, între linii. Este stilul meu de joc, prin urmare nu puteam găsi mai bine, e marfă. M-a făcut să progresez în aceste șase luni. Este foarte profesionist, te face să fii atent la cele mai mici detalii. Când ești tânăr, nu înțelegi importanța tuturor detaliilor.

M-a făcut să progresez la rigoare, la profesionalism, la micile detalii care de fapt fac totul. Când vorbește, nimeni nu zice nimic și toată lumea ascultă. El vrea să ne transmită experiențele lui, ne spune multe lucruri. Este o legendă aici, iar vocea lui este ascultată. Asta ne împinge să arătăm ceea ce suntem capabili”, a mai adăugat fotbalistul.