Sport

Lyes Houri, prima reacție după ce a semnat cu U Craiova: „Avem cel mai frumos public ”. Video

Francezul Lyes Houri a semnat cu Universitatea Craiova și a oferit prima reacție. Acesta a lăudat fanii din Bănie: „Avem cel mai frumos public din țară”
31.08.2021 | 15:44
Lyes Houri prima reactie dupa ce a semnat cu U Craiova Avem cel mai frumos public  Video
ADVERTISEMENT

Lyes Houri este noul jucător al Universității Craiova. Fostul fotbalist al Viitorului va evolua în Bănie sub formă de împrumut în acest sezon, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Jucătorul va pleca alături de colegii săi în cantonamentul programat în perioada de pauză competițională.

Laurențiu Reghecampf mai așteaptă întăriri la echipa din Bănie în această perioadă. „Reghe” a pus ochii și pe Alexandru Crețu, cel care s-a despărțit de FCSB după doar câteva minute bifate la formația patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Lyes Houri a oferit primele declarații după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Avem cel mai frumos public din țară”. Ce obiectiv și-a setat la echipa din Bănie

Universitatea Craiova și-a adus un mijlocaș de creație, un fotbalist tehnic, exact cum publicul oltean a cerut. Acest lucru a fost adus în discuție și la primul interviu dat de Lyes Houri pentru site-ul oficial al clubului din Bănie: „Am auzit de interesul Universității Craiova de la agentul meu. Știam clubul, am jucat cu Viitorul în Bănie.

A fost o oportunitate bună să vin aici. Am venit să dau tot ce e mai bun pentru această echipă, să câștig trofee aici, acesta este obiectivul meu. Știu că Universitatea Craiova este un club important în România. 

ADVERTISEMENT

Sper să impresionez la Craiova. Cred că am o tehnică bună și sper să le fac pe plac suporterilor și echipei. Sper să ajut echipa să câștigăm. Îmi amintesc când am jucat cu Viitorul aici.

A fost foarte frumos, suporterii sunt fantastici. Consider că Universitatea Craiova are cel mai frumos public din țară, iar stadionul este incredibil,” a declarat noul transfer al Științei. Interviul VIDEO poate fi văzut aici.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a venit împrumut pentru un sezon. Houri are și un mesaj special pentru suporterii Universității Craiova

Patronul Mihai Rotaru a scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro pentru împrumutul lui Lyes Houri de la Mol Fehervar, iar dacă jucătorul va confirma, omul cu banii de la Universitatea va trebui să plătească 450.000 de euro.

„Știu câțiva dintre jucători, am jucat la Viitorul cu ei, dar nu am apucat să vorbim încă. E un club bun, cu infrastructură și, de asemenea, Craiova este un oraș frumos. Sunt un jucător care oferă mai multe pase decisive decât goluri, dar nu îmi este frică să dau la poartă. Sper să și înscriu. 

ADVERTISEMENT

Vreau să le spun mulțumesc pentru încredere fanilor, e foarte important pentru mine, și le spun acestora că voi da tot ce e mai bun pentru Universitatea Craiova,” a mai declarat Lyes Houri.

În România, francezul a confirmat la Viitorul Constanța. S-a făcut remarcat prin tehnica sa, reușind să bifeze 58 de apariții, marcând de cinci ori și oferind opt pase decisive. În acest moment, site-urile de specialitate îi oferă o cotă de 1.400.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT