Probleme pentru o echipă care a jucat în Europa League! Îşi pot pierde toţi jucătorii în această săptămână

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 15:46
Probleme pentru o echipă care a jucat în Europa League! Îşi pot pierde toţi jucătorii în această săptămână

Campionatul din Danemarca revine în weekend, însă una dintre formaţii ar putea să aibă mari probleme la primul meci. Lyngby Boldklub, formaţie care ocupă locul 12 în prima ligă, este într-o situaţie financiară precară.

Jucătorii echipei sunt neplătiţi de câteva luni, iar sindicatul fotbaliştilor a anunţat că va oferi ajutor celor care nu şi-au primit banii. De la începutul săptămânii, danezii din lot pot deveni liberi de contract.

Lyngby Boldklub a jucat în Europa League

Fanii echipei mai au o singură speranţă. Lyngby Boldklub ar putea să fie preluată de nişte oameni de afaceri şi ar putea să fie ajutată de Aston Villa, club care este interesat de un acord cu formaţia daneză pentru schimb de tineri fotbalişti.

Sezonul trecut, Lyngby Boldklub a terminat pe locul 3 în prima ligă din Danemarca şi s-a calificat în cupele europene. Danezii au ajuns până în turul 3 din Europa League, unde au fost eliminaţi de FC Krasnodar, echipa lui Andrei Ivan. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.