Fotbal international

Lyon – Manchester City 2-2 în Liga Campionilor. Pep Guardiola e în optimi. Video

27.11.2018 | 18:50

Lyon – Mancheser City s-a încheiat 2-2 în etapa cu numărul 5 din Liga Campionilor și englezii s-au calificat în optimile de finală. Echipa antrenată de Pep Guardiola a suferit mult în meciul de la Lyon și și-a salavat primul loc prin două goluri cu capul. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Lyon – Manchester City 2-2 (Cornet 55, 81 / Laporte 63, Aguero 83)


UPDATE, ora 21:12 / Echipele de start.


Bernardo Silva, Gabriel Jesus și Ilkay Gundogan sunt indisponibili pentru partida din Franța. În etapa precedentă din Liga Campionilor, campioana Angliei a făcut instrucție cu Șahtior Donețk pe care a învins-o pe Etihad Stadium, cu 6-0. A fost partida cu celebrul penalty inexistent obținut de Raheem Sterling și transformat de fotbalistul care acum este indisponibil, Gabriel Jesus, brazilianul reușind atunci un hattrick.

Lyon – Manchester City Live Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Pep Guardiola are o revanșă de luat în Franța, după ce echipa antrenată de Bruno Genesio i-a administrat în partida tur, pe 19 septembrie, singura înfrângere din acest sezon. A fost Manchester City – Lyon 1-2, dar de atunci echipa engleză nu a mai pierdut nicio partidă din cele 13 care au urmat în toate competițiile. Dealtfel echipa antrenată de Pep Guardiola merge ceas în campionat unde are 35 de puncte în 13 etape și este neînvinsă, motiv pentru care spaniolul a anunțat că în iarnă echipa sa nu va transfera niciun jucător.

Bernardo Silva este unul dintre jucătorii pe care Pep Guardiola nu va putea conta în deplsarea de la Lyon

Liga Campionilor LIVE VIDEO si STREAM pe FANATIK.RO

În meciurile din ultima etapă de campionat celor două echipe au câștigat partidele, Lyon – St. Etienne 1-0 și West Ham – Manchester City 0-4. După surpriza din prima rundă a Ligii Campionilor, când a învins-o pe Manchester City în deplasare, Lyon nu a mai câștigat nicio partidă, înregistrând 3 remize. Trupa lui Bruno Genesio are 6 puncte în clasamentul grupei F, cu 3 mai puțin decât Mancheser City. Pe locul 3 sunt nemții de la Hoffenheim cu 3 puncte, iar ultima în grupă este Șahtior Donețk cu doar două puncte.

  • 8 victorii consecutive are Manchester City în toate competițiile