Cele mai citite

Video. Lyon câştigă între “Olimpici”. Gafă incredibilă Mandanda

Lyon a dispus cu 2-0 pe teren propriu de Marseille în duelul celor două Olympique din fotbalul francez.
18.12.2017 | 01:03
Video. Lyon câştigă între
ADVERTISEMENT

Pe stadionul din Lyon s-au întâlnit cele două echipe cu acelaşi nume, Olympique, din Ligue 1. Atât Lyon, cât şi Marseille, au în acest sezon ca obiectiv o clasare pe locurile care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor. Marseille, cu patron american, era aşteptată să devină principala rivală a superputerii PSG, însă deocamdată aşa ceva nu intră în discuţie.

Publicul din Lyon a aşteptat acest derby cu destule emoţii. Echipa dezamăgise teribil în ultimul meci de acasă, cedând lamentabil în faţa codaşei Lille. Din această cauză vizita lui Marseille era considerată un examen foarte edificator asupra potenţialului echipei de a se bate chiar cu adversara sa şi cu Monaco pentru locul secund.

ADVERTISEMENT

Griji inutile pentru gazde în Lyon – Marseille 2-0

Pe teren lucrurile au fost însă mult simplificate de evoluţia mult sub aşteptări a oaspeţilor. Toată lumea aştepta un meci deschis, cu goluri de ambele părţi, pentru că gafele defensive din ultima vreme ale fundaşilor din faţa lui Lopez nu prea dădeau motive de speranţă că poarta lui Lyon va rămâne neatinsă. Lyon a jucat bine, a jucat disciplinat tactic, nu a lăsat spaţii în apărare şi victoria a venit lejer, cu 2-0.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Fekir şi Mariano Diaz, atacantul care nu ar fi avut niciodată loc la Real Madrid, formaţia de unde a venit, au fost oamenii care au marcat pentru Lyon. Dar actorul principal al meciului a fost portarul oaspeţilor, Mandanda, care a gafat incredibil la primul gol, scăpând în poartă un balon şutat chiar pe centru de la 30 de metri de către Fekir, după numai şase minute de joc!

În schimb, Thauvin, perla lui Rudi Garcia, nu a strălucit cu nimic, prinzând o seară în care nu i-a ieşit nimic. În urma acestui rezultat Lyon a egalat pe Monaco, 38 de puncte, ambele ocupând locurile 2 şi respectiv 3, în timp ce Marseille a căzut pe patru, cu trei lungimi în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri