Life

“M-a sunat mama speriată!”. Victor Slav face public rezultatul testului COVID-19

01.04.2021 | 16:31
Ma sunat mama speriata Victor Slav face public rezultatul testului COVID19
ADVERTISEMENT

Victor Slav face primele declarații, după ce au apărut informații conform cărora este suspect de COVID-19. Fostul băiat de la Meteo a avut simptome care l-ar fi trimis de urgență la Institutul Marius Nasta din București, unde s-a testat pentru a elimina suspiciunile de SARS-CoV2.

Victor Slav și-a îngrijorat familia și apropiații, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora este suspect de COVID-19. Miercuri seara, a mers de urgență la spital cu simptome specifice SARS-CoV2 și a cerut să i se facă un test.

ADVERTISEMENT

Au urmat ore de neliniște pentru Victor Slav care a așteptat cu sufletul la gură rezultatul, cu speranța că o să iasă negativ. În ultima perioadă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a intrat în contact atât cu fiica lui, cât și cum mai multi apropiați și se temea ca nu cumva să fi reprezentat un pericol pentru ei.

Victor Slav, suspect de COVID-19

FANATIK.RO a aflat că printre primele persoane care l-au sunat, după ce au apărut informații conform cărora este suspect de COVID-19, s-a numărat Bianca Drăgușanu, care a vrut să afle în ce stare se află fostul soț.

ADVERTISEMENT

Ulterior, telefonul lui Victor Slav a început să sune încontinuu, iar mama sa a fost extrem de îngrijorată, până în momentul în care a reușit să-l contacteze.

“M-am trezit cu mesaje, cu apeluri pierdute, dar cel mai important este că m-a sunat mama, speriată că am COVID. Nu am COVID!

ADVERTISEMENT

Nu înseamnă că dacă mergi la un spital sau la o clinică să îți faci un test ești și infectat deja. Testul meu este negativ, așa că sunt apt de muncă. Sunt sănătos tun!”, le-a spus Victor Slav, prietenilor din mediul virtual.

Victor Slav a rămas fără bani, fără maşină şi riscă totul pe o singură carte

Imediat după ce a primit rezultatul testului COVID-19, Victor Slav a mers la restaurantul de fițe pe care l-a deschis în plină pandemie și în care a investit toate economiile.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, fostul prezentator TV a muncit pe brânci pentru a pune pe picioare localul de pe bulevardul Decebal şi spera ca afacerea să-i asigure câştiguri substanţiale, deși zona HOReCa a fost extrem de afectată de pandemie.

“Toţi banii pe care i-a avut sunt investiţi în restaurant. Şi-a vândut maşina, merge cu automobilul iubitei prin oraş, nu îşi vede capul de datorii, dar este un băiat descurcăreţ, onest şi are mari speranţe cu restaurantul, chiar dacă e încă pandemie.”, declarau, recent, surse din anturajul lui Victor Slav, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: